Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Raidho X1/X1T

Raidho X1/X1T

40.000,00 kr. sæt 44.000,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
2.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 40.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Raidho X1/X1T – En mini monitor med stor lyd

Raidho’s nye X1/X1T er en elegant og kompakt højttaler. Højttaleren er bygget med Raidho Ribbon Tweeter og en mellemtone/basenhed med en keramisk membran. Mellemtone/basenheden har Raidho’s nyudviklede neodymbaserede magnetsystem, langt kast og lav kompression. Højttaleren er primært designet til mindre rum og kan placeres relativt tæt på bagvæggen. X1/X1T er også ideel til studiearbejde.

Raidho X1T – En revideret version

Den nye X1t er baseret på den klassiske super-mini monitor, X1. Denne reviderede version er designet til at tilbyde så meget ydeevne som muligt i en meget lille formfaktor. Og endelig til en forholdsvis lav pris i forhold til ydelsen. Velkommen til den nye reference blandt super-mini monitorer. Sammenlignet med standardudgaven X1 er der blevet indbygget bedre komponenter i crossoveren, hvilket giver en mere åben og klar lyd. Skabet er også blevet omfordelt internt. Det betyder, at luftstrømmen og basrefleksporten giver en meget højere basydelse og kvalitet.

T’et i X1t står for tantal. Tantal tilhører en klasse af metaller, der kaldes ildfaste metaller, som er specielle på grund af deres høje modstandsdygtighed over for varme og slid. Det har et smeltepunkt på 2.996 °C, det fjerde højeste af alle metaller. Dette gør membranen meget stivere og hårdere uden at tilføje vægt, hvilket øger break-up til utrolige 15 kHz. Selvom der er tale om en særdeles kompakt højtaler, ås kan den fåes til at lyde fantastisk i rum på helt op til 80 m2.

For at få tilstrækkelig bas anbefaler vi dog, at rummet ikke er større end 25 m2.

Valgfrit stativ: Single Stand hvid og sort.

Yderligere information

Specifikationer

Topologi: 2-vejs
Konstruktion: Bassreflex-åbning i frontpanelet
Enheder: 1 x Raidho bånddiskant, 1 x 5,25" Raidho Ceramix-driver
Crossover: 3,5 KHz
Frekvensområde: 70 Hz – 50 KHz +/-3 dB
Følsomhed: 85 dB 2,83 V/m
Nominel impedans: > 6 Ohm
Effektbehov: >50 W (Du får dog fremragende
resultater med små rørforstærkere)
Finish: Sort og hvid pianolak
Mål BxHxD: 143 x 315 x 230 mm
Vægt: 8 kg.

Raidho X1/X1T

Tilføj til kurv