Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Raidho X2t

Raidho X2t

104.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 16128956 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Raidho X2t – En gulvhøjtaler med en mageløs ydelse

Med den nye X2t har Raidho overgået sig selv endnu engang. X2t er baseret på den populære forgænger, men den er blevet forbedret på samtlige parameter for en endnu højere ydeevne til en særdeles skarp pris. X2t er udstyret med næsten den samme bånddiskant, som sidder i TD6 til 1.800.000 kr., så du får en utrolig ydelse til prisen.

Hele processen med den nye X2t startede med at undersøge, hvordan man kunne forbedre den eksisterende X2-model. Det er gjort ved at bruge de samme forbedringer fra X1t og tilføje flere elementer fra Raidho’s reference modeller. Resultatet er en højttaler, der gør alt, hvad den kompakte X1t gør, men på et endnu højere niveau. X2t har desuden to basenheder, som tilføjer meget mere power og en større skala til musikken. Nogle af de mange opgraderinger fra X2 til X2t er:

  • Bedre komponenter i delefilteret
  • Nordost intern kabelføring
  • Komplet justering af højttaleren

Tantalum-belægning på basenhederne

De to 5,25″ basenheder i den nye X2t har nu fået deres Tantalum-belægning. Tantalum tilhører en klasse af metaller, der er kendt som refraktære metaller, og som er karakteriseret ved deres stærke modstandskraft mod varme og slid. Det har en smeltepunkt på 2.996 °C, det fjerde højeste af alle metaller. Dette gør membranen meget stiv og hård, uden at tilføje vægt og dermed hæve breakup-tilstandene til utrolige 15 kHz.

Bedre crossover og Nordost-kabler

Den nye crossover i X2t har kvalitetskomponenter, der overstiger mange andre højttalere på markedet til en pris på op til EUR 80.000. På bagsiden kan du se den punkt-til-punkt håndkabling, der er udført af Raidhos dygtige teknikere. Derudover bruges der Nordost-kabler i crossoveren, hvilket er meget usædvanligt og vidner om en enorm opmærksomhed på detaljer. Det indvendige kabel er også fra Nordost med Norse-teknologi, som også bruges i Nordost Valhalla-modellerne.

Andre opgraderinger fra X2 til X2t inkluderer bedre komponenter i crossoveren og en fuldstændig omtuning af højttaleren.

En 2,5-vejs gulvhøjtaler

En af de ting, der gør Raidho X2t Compact Floor Standing Loudspeaker til noget særligt, er brugen af ​​2,5-vejs konstruktion. Dette garanterer en meget sammenhængende lyd fra top til bund, da begge enheder leverer bas, men kun den øverste leverer mellemtone. Afkobling af højttalerne er integreret i fødderne, så der er ikke behov for pigge for at opnå det bedste resultat, fordi dette opnås med metalbolde, som højttalerne hviler på.

Ceramix-teknologi

Ceramix-teknologien i Raidho X2t højttalerne er en af de mest innovative teknologier inden for højttalerdesign. Det er en tidkrævende og dyr proces, men det resulterer i en unik, naturlig sandwichstruktur, som er meget stiv og med en fremragende selv-dæmpning.

Teknologien starter med en tynd aluminiumskon, som derefter gennemgår en flydende plasmaproces og en utrolig høj spænding for at omdanne det ydre skind af metallet til aluminiumoxidkeramik. Dette resulterer i en konstruktion med tynde, stive skind på begge sider af en ‘blødere’ aluminiumskerne, hvilket skaber en struktur, der er meget stiv og har en fremragende selv-dæmpning.

Denne konstruktion har den fordel, at den har meget lave resonanser og giver derfor en meget ren og nøjagtig lydgengivelse. På grund af dens stivhed kan den også bevæge sig hurtigt og præcist, hvilket betyder, at den er i stand til at reproducere høje frekvenser med

Raidho Tweeter i X2

Raidho’s proprietære bånddiskanthøjttaler er et unikt design. Den er fuldstændig designet og bygget i hånden in-house i Danmark. For at være helt præcis er det en Planar Magnetic Tweeter på grund af sporene i folien. Folien er 11 mikrometer tyk, hvilket betyder, at den har 50 gange mindre masse i forhold til en konventionel dome-tweeter. Det skyldes, at svingspolen er i folien og foliens ekstremt lave vægt (20 milligram). Resultatet er stort set ingen resonanser eller forvrængning, og breakup-punktet er ved utrolige 82 KHz! Det, du hører, er en fantastisk klar og naturlig lyd. Alle detaljer i verden, men ingen træthed, ingen forvrængning og ingen farvning!

Det endelige resultat

Den nye X2t ser måske ikke så meget anderledes ud end den originale X2. Men i virkeligheden er det eneste, der forbliver det samme, det visuelle udseende. Den lydmæssige ydeevne er derimod på en helt anden planet. Raidho har lavet en test af den nye X2t og sammenlignet den med ældre Raidho-modeller, og her var resultatet, at den nye X2t slog de ældre modeller (før 2018), der koster mindst dobbelt så meget. Så langt er præstationsniveauet hos Raidho kommet til knap 100.000 kr. for et par.

Hos Lydspecialsiten opfordrer vi dig til at give X2t et lyt. Du vil blive overrasket over, hvad disse højtalere er i stand til. Det overgår, hvad man er i stand til at forstå.

+Læs mere

Specifikationer

Princip
2,5-vej
Impedans
4 ohm
Bass Loading
Internt ventileret design. Port bagpå
Enheder
1 x Raidho Ribbon Tweeter
2 x 5,25″ Raidho Ceramix-driver med tantalbelægning
Delefilter
130 / 3.400 Hz
Frekvensområde
40 Hz – 50 kHz +/-3 dB
Følsomhed
87dB 2,83 V/m
Nominel impedans
2,83 V/m
Effektbehov
50 -150 watt
Mål (BxHxD)
300 x 1065 x 490 mm inklusive fødder
Vægt
23 kg
Finish
Piano Black

Raidho X2t

Tilføj til kurv