Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Raidho X3 Black

Raidho X3 Black

180.000,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Varenummer (SKU): 69966613 Kategorier: , Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Raidho X3 – Maksimal ydelse for pengene

Raidho Acoustics X3 er en 2,5-vejs gulvhøjtaler med en utrolig sammenhængende lyd fra top til bund. X3 har hele fire dedikerede 4″ keramiske mellemtone/basenheder, og en 8″ sidemonteret basenheder. Helt centralt i konstruktionen er Raidho enestående bånddiskant, som anvender en række neodymiummagneter til at skabe et ekstremt kraftigt kraftfelt, hvori en ultratynd membran er ophængt. Membranen i Raidho’s bånddiskant vejer mindre end sølle 0,02 gram, og på grund af den lave membranmasse, så lagrer diskanten ingen energi og har ingen resonanser. Denne specielle diskant efterlader ikke nogen “ioniske fingeraftryk”, hvilket gør dens ydeevne helt ekstraordinær.

De fire mellemtone/basenheder strækker sig fra den dybeste bas til mellemtoneovergangen ved 3 kHz. Det ydre par af mellemtone/basenhederne aflaster gradvist det indre par ved 250 Hz, og de strækker sig til den dybeste bas. Herved reduceres den dynamiske dobbeltforvrængning og højtalernes dynamiske håndteringsevne øges. Den sidemonterede 8″ basenheder konsolidere ydeevne på de laveste frekvenser.

Om X-serien

Denne serie er begynderniveauet fra Raidho, men den er på ingen måde en serie på begynderniveau hvad angår teknologien, ydeevnen og dens visuelle skønhed. Serien handler om at give lytteren maksimal ydelse for pengene. Faktisk bruger hver X-model en lidt mindre version af den diskant, der sidder i den 210.000 € dyre statement-højttaler – TD6.

Det optiske design af denne serie er meget smukt. Alle modeller passer diskret ind i ethvert hjem. Gulvhøjttalerne har en langstrakt vingeform, buede sidepaneler og basrefleksporte som ingen andre. Den fantastiske skønhed fortsætter indenfor:

Basenheden

Dette chassis er ikke kun meget sofistikeret og håndbygget i Danmark, men er også et lille kunstværk. Raidhos Ceramix-teknologi starter med en tynd aluminiumskegle og bruger derefter en flydende plasmaproces og utrolig høj spænding til at omdanne metallets ydre hud til aluminiumoxidkeramik. Det er en tidskrævende og dyr proces, men den færdige membran er en unik, naturlig sandwich med tynde, stive skind på hver side af en “blødere” aluminiumskerne, hvilket skaber en struktur, der er stivere end en ren keramisk kegle, men med en fremragende selvdæmpning. Det første brud sker ved utrolige 12,5 kHz.

Motorsystemet består af kraftige neodymium magneter arrangeret omkring et meget åbent system, ventilation af højttaleren med den fordel, at titanium svingspolen køles og en del af konstruktionen, der normalt fører til forvrængning. Resultatet er, at højttalerne forsvinder endnu mere fra ligningen og et lydbillede uden hørbar forvrængning og med en kulsort baggrund, der fremhæver instrumenterne og et holografisk lydbillede.

Yderligere information

Specifikationer

Size: 143 x 1270 x 410 mm (380 x 1290 x 410 mm incl. spikes)
Weight: 40 Kg
Freq. reponse: 35 Hz – 50 KHz
Impendance: >6 ohm
Sensitivity: 85 dB 1W 2.83 V/m
Crossover: 180 Hz and 3.5 KHz 2. Order
Enclosure: Internal vented design Port in front
Drive units: 1 x sealed ribbon tweeter
2 x 100 mm Ceramic driver 2 100 mm mid-bass driver
1 x 8″ aluconed dynamic bass driver
Finish: Black Piano
Amplification: > 50 W (Though we have seen excellent results with small tube amplifiers)

Raidho X3 Black

Tilføj til kurv