Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Raidho X5

Raidho X5

200.000,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Varenummer (SKU): 54811195 Kategorier: , Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Raidho X5 – Den nye flagskibshøjtaler

Hvad gør X5-serie til Raidho’s nye flagskibsprodukt? Det er ikke den dyreste gulvhøjtaler, de laver – men det er toppen af ​​deres nuværende tankegang. Nye materialer, nye teknologier, deres nyeste teknik og mest luksuriøse finish – Raidho X5-serien kan prale af dem alle. Det giver en bedre opløsning og mikrodynamisk definition, en dybere og mere naturlige basrespons og et lavere støjniveau. Men fremfor alt, så ønsker vi, at du lytter til disse højtalere. Vi vil gerne have, at du hører den dramatiske stigning i klarhed og musikalsk gennemslagskraft. Vi vil elske, at du oplever den eftertrykkelige dynamik og naturlige, udtryksfulde rækkevidde. Men mest af alt ønsker vi,  at du oplever et nyt musikalsk eventyr, hvor du genopdager gamle favoritter, velkendte numre, men oplever først virkelig at høre dem – at mærke musikkens poesi – for første gang. At du forundres af nye musik, nye kunstnere, nye muligheder og nye opdagelser. At du bliver igen, i dit system og i at lytte, i din musik, din fortid og din fremtid. Alt det vil X5 hjælpe dig med.

Om X-serien

Denne serie er begynderniveauet fra Raidho, men den er på ingen måde en serie på begynderniveau hvad angår teknologien, ydeevnen og dens visuelle skønhed. Serien handler om at give lytteren maksimal ydelse for pengene. Faktisk bruger hver X-model en lidt mindre version af den diskant, der sidder i den 210.000 € dyre statement-højttaler – TD6.

Det optiske design af denne serie er meget smukt. Alle modeller passer diskret ind i ethvert hjem. Gulvhøjttalerne har en langstrakt vingeform, buede sidepaneler og basrefleksporte som ingen andre. Den fantastiske skønhed fortsætter indenfor:

Basenheden

Dette chassis er ikke kun meget sofistikeret og håndbygget i Danmark, men er også et lille kunstværk. Raidhos Ceramix-teknologi starter med en tynd aluminiumskegle og bruger derefter en flydende plasmaproces og utrolig høj spænding til at omdanne metallets ydre hud til aluminiumoxidkeramik. Det er en tidskrævende og dyr proces, men den færdige membran er en unik, naturlig sandwich med tynde, stive skind på hver side af en “blødere” aluminiumskerne, hvilket skaber en struktur, der er stivere end en ren keramisk kegle, men med en fremragende selvdæmpning. Det første brud sker ved utrolige 12,5 kHz.

Motorsystemet består af kraftige neodymium magneter arrangeret omkring et meget åbent system, ventilation af højttaleren med den fordel, at titanium svingspolen køles og en del af konstruktionen, der normalt fører til forvrængning. Resultatet er, at højttalerne forsvinder endnu mere fra ligningen og et lydbillede uden hørbar forvrængning og med en kulsort baggrund, der fremhæver instrumenterne og et holografisk lydbillede.

Yderligere information

Specifikationer

Size (WxHxD): 145 x 1320 x 470 mm (300 x 1320 x 470 mm incl. feets)
Weight: 39 Kg
Freq. reponse: 40 Hz – 50 KHz
Impendance: >6 ohm
Crossover: 220 Hz and 3.5 KHz 2. order
Enclosure: Internal vented design. Port in rear
Drive units: 1 x sealed ribbon tweeter
2 x 100 mm Ceramic midbass driver
4 x 100 mm Ceramic bass driver
Finish: Black piano

Raidho X5

Tilføj til kurv