Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Rega Brio 2017

Rega Brio 2017

5.295,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
265 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.295 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 265 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.295 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4534 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Brio – Stor lyd fra en lille forstærker

Den nyeste generation af Rega’s Brio forstærker skal løfte arven fra sin meget prisvindende og anmelderroste forgænger, og det er en opgave, som Rega ikke har taget let på. Rega har lavet en komplet opgradering af Brio’ens indre såvel som dens ydre så det ikke længere er Brio-R, der er den bedste forstærker til under 7000 kr. Nu er det Brio 2017, der er det. Den nyeste Brio tager nemlig sin forgængers underholdende, rytmiske, dynamiske og detaljeret lyd og forfiner den. Brio nøjes til gengæld ikke med blot at forfine sin forgængers kvaliteter, for den tilfører også en mere kraftfuld lyd, som gør at Brio’en ikke lyder lige så ”mager” som sin forgænger, og derfor er den langt nemmere at matche med forskellige højttalere.

Highlights

  • Nyt og kompakt aluminiumskabinet for bedre varmeafledning
  • Moderne og minimalistisk design
  • Integreret hovedtelefonstik som ikke påvirker lydkvaliteten eller signalvejene.
  • Fremragende MM phono-stage til pladespillere
  • Dedikeret minifjernbetjening
  • Endnu bedre end sin forgænger

Redesignet forstærker med ny funktion

Den nye Brio har et langt mere tidssvarende frontdesign, og så er den udstyret med et helt nyt og kraftigere aluminiumskabinet for bedre varmeafledning og holdbarhed. På tilslutningssiden kan der nu tilsluttes hele fem kilder til Brio’en, og når det er Rega, så er en af kilderne selvfølgelig til en pladespiller med MM-pickup. Her kan du med fordel matche Brio’en med Rega’s Planar 1 og Planar 2 serie, og så vil du belønnes med en virkelig skøn lyd til prisen. Denne lyd kan du nu nyde gennem dine høretelefoner, for som noget helt nyt, så kommer Brio med en indbygget hovedtelefonforstærker, som du kan tilslutte dem til.

Opgraderet på alle parametre

For at kunne forbedre den nye Brio, har Rega opgraderet deres printkort layout, så det er tilpasset de helt nye og bedre specificeret nøglekomponenter. Derudover har de tilføjet en ekstra strømforsyning, som gør, at forstærkerens kraftige og svage signaler er blevet bedre isoleret fra hinanden. Det giver en hørbar forbedring på alle kilderne, men det er særligt den langt mere følsomme RIAA, hvor forskellen bliver særlig tydelig.

Fremragende hovedtelefonforstærker

Med den indbyggede hovedtelefonforstærker har Rega været innovative for at sikre, at den ikke påvirker den overordnede lydkvalitet. Det har de lykkedes med ved at udvikle et højkvalitets relæ, der frakobler hovedtelefonforstærkeren, når den ikke bruges, og dermed kan de ikke påvirke hovedsignalet til højttalerne.

Anmeldelser

What Hi-Fi? – klik her.
Tone Publications – klik her.
The Ear – klik her.
Lyd & Billede – klik her.
Stereophile – klik her.

+Læs mere

Specifikationer

Udgangseffekt
50 W i 8 Ω, 73 W i 4 Ω
Strømforbrug
195 W
Indgange
1 x MM Phono-indgang, 4 x linje indgange.
Udgang
Record output
RIAA-indgang
2.1mV 47KΩ
Linjeindgang
210mV 47KΩ
Hovedtelefon udgang
32 – 300Ω
Dimensioner
21,6 x 7,8 x 34,5 cm
Vægt
5,1 kg.

Rega Brio 2017

Tilføj til kurv