Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Rega Elex-R

Rega Elex-R

10.495,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
525 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 10.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 525 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

REGA Elex-R – Så musikalsk, som forstærkere kan blive. 

Hvis du elsker Rega’s karakteristiske lyd, så kan du roligt glæde dig til mødet med Elex-R, for den er en hybrid mellem lillebroren Brio-R og storebroren Elicit-R’s lydmæssige kvaliteter. Elex-R er nemlig en livlig, energisk og rytmisk forstærker, som kan levere en imponerende soundstage med masser af slagkraft, timing og dynamik. Det gør ikke blot Elex-R til en suveræn musikalsk formidler – det gør den også særdeles vanedannende at lytte til. Og til vinderen af Årets Bedste Forstærker i What Hi-Fi? i 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Highlights:

  • Kombineret feedback og passiv volumenkontrol for ens kanal- og mindre støjniveau.
  • Suveræn phono-stage til pladespillere
  • Specialbygget fuldstørrelse kabinet med forbedret varmeafledning
  • Specialudviklet transformator
  • 2 x 72 W i 8 Ω, 2 x 90 W i 6 Ω og 2 x 113 W i 4 Ω
  • Forbedret strømforsyning
  • Dedikeret minifjernbetjening.

Den perfekte hybrid

Elex-R’s soniske kvaliteter skyldes, at Rega har taget det bedste fra den anmelderroste Brio-R og kombineret det med elementer fra den mere kraftfulde Elicit-R. Helt specifikt har Elex-R lånt fra Brio’s design, mens den har fået Elicit-R’s strømkredsløb og suveræne phono-stage. Det betyder, at Elex-R har langt større ”muskler” end Brio-R, og derfor har den også meget mere dybde, bas, klarhed og kraft end sin lillebror. Det gør, at Elex-R rent sonisk er tættere på Elicit-R, end den er på Brio’en. I mange tilfælde vil du derfor være godt tjent med Elex-R, og det vil dine tegnebog også være. For Elex-R byder på en ydelse til prisen, der næsten er umulig at slå, hvilket fastslås af de mange flotte anmeldelser og priser, som den har fået.

Suveræn til pladespillere

Der er også en anden grund til, at Elex-R er en af de mest spændende forstærkere til prisen. Det skyldes, at Rega har taget den selv samme RIAA, som der sidder i den meget dyrere Elicit-R, og puttet den direkte over i Elex-R. Det betyder, at du får en RIAA, som er helt uhørt i dette prisleje, og som er det perfekte match sammen med Rega’s egne Planar 3 og Planar 6 pladespillere. Uanset hvad din foretrukne kilde og musik er, så fortjener Elex-R et lyt, for så god er den nemlig.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.
HiFi Choice – klik her.
The Ear – klik her.
AudioFi – klik her.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 72 W i 8 Ω, 90 W i 6 Ω, 113 W i 4 Ω
Strømforbrug: 250 W
Indgange: 1 x Phono indgang, 4 x linje indgange
Udgange: Record output, pre-amp output
Dimensioner (B x H x D) 43 x 8 x 32 cm
Vægt: 10,9 kg

+

Rega Elex-R

Tilføj til kurv