Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Rega Elicit MK5

Rega Elicit MK5

19.975,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
999 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 999 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 72345148 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Elicit MK5 – En veldesignet og vellydende forstærker

Den nye Rega Elicit MK5 har lånt elementer fra både sin forstærker-storebror og andre af sine digitale og analoge familiemedlemmer. Resultatet er en veldesignet og vellydende integreret forstærker til en attraktiv pris på knap 20.000 kr. Elicit MK5 byder også på en gedigen nyhed: For første gang har Rega nemlig lagt en digital konverter i en af sine forstærkere, så streaming både bliver nemmere og i bedre kvalitet.

Highlights:

  • 2 x 105 W pr. kanal til 8 Ω
  • Højkvalitets pladespillerindgang til MM pickupper
  • 2 x Digitale indgange – 1 x optisk og 1 x Co-Axial
  • Højtydende Rega DAC-kredsløb til digitale indgange
  • Ny avanceret forforstærker
  • Hovedtelefonudgang
  • 2 x Digitale indgange – 1 x optisk og 1 x koaxsial
  • Record indgang
  • Alps volumen potentiometer
  • Termisk sikring

Nye muligheder med en DAC

Vi er vant til, at Engelske Rega, som er en af verdens bedste pladespillerproducenter gennem 50 år, altid vægter den analoge musikgengivelse højest. Men i takt med at streaming er blevet en integreret del af vores musikforbrug, har Rega taget konsekvensen og sender nu for første gang en forstærker med indbygget digital konverter (DAC) på gaden.

Elicit MK5 er, som navnet antyder, femte generation af en af Regas mest solgte forstærker. Meget er nyt – men meget er også velkendt. Designet er for eksempel velkendt Rega med klare referencer til storebror, Aethos. Elicit MK5 matcher dermed også designet fra Saturn MK3 CD-afspilleren. Og det er ikke kun det ydre, der er ”lånt” hos Aethos. Også dele af det indre, nærmere bestemt forforstærkerdelen, bygger på erfaringerne fra den meget roste storebror. Her er brugt FET transistorer i et diskret opbygget kredsløbsdesign, kvalitetsrelæer, polypropylene kondensatorer og et ALPS volumen potentiometer. Alt er nøje valgt og afstemt ud fra lydmæssige og tekniske egenskaber.

Elicit MK5 forstærkeren giver som nævnt mulighed for tilslutning af digitale kilder. Det kan fx være en streamingenhed, CD-afspiller eller lyden fra dit TV. Og selvom det altså er første gang, at Rega putter en DAC i en forstærker, så har englænderne mange års erfaring i digitalt design. Det kan høres, for den indbyggede DAC gør det for det første nemt at integrere digitale kilder i dit musiksystem, og for det andet vil den som oftest give et markant løft i lydkvaliteten.

Rega er som nævnt mestre i pladespillere, og derfor er der også mulighed for direkte tilslutning af en pladespiller med MM eller high-output MC pick-up.

Effekt til de fleste

Lydkvaliteten af både forforstærkeren, pladespillerindgangen og de digitale indgange bliver fulgt helt til dørs af en effekt på stabile 105 watt, og også her trækker Rega på erfaringerne fra firmaets andre, vellydende forstærkere. Det gør Elicit MK5 forstærkeren til en oplagt partner til størstedelen af de højttalere, der er på markedet. Med Rega Elicit MK5 forstærkeren som bindeled mellem dine kilder og lyden i dit øre, vil du få glæde af den ligefremme og smittende spilleglæde der følger med. Det uanset om du vælger en mindre eller større kvalitetshøjtaler.

+Læs mere

Specifikationer

Effekt
2 x 105 W i 8 ohm Ω
2 x 127 W i 6 ohm Ω
2 x 162 w i 4 ohm Ω
Dimensioner (W × H × D)
432 x 82 x 340 mm (D inkluderer højtalerterminalerne)
Vægt
12.5 kg
Understøttede Sampling Rates kHz
32, 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192kHz
Understøttede bit formater
16 to 24 bit

Rega Elicit MK5

Tilføj til kurv