Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Rega Elicit-R

Rega Elicit-R

16.990,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
850 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.990 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 850 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Elicit-R – En musikalsk formidler i særklasse

Den nye Elicit-R er en rendyrket analog forstærker, der prioriterer lydgengivelsen over alle mulige ekstra funktioner. Det gør den til en utrolig simpel og brugervenlig forstærker, som leverer en af de mest overbevisende lydpræstationer inden for sin klasse. Dens lydmæssige kvaliteter er let genkendelige fra Rega’s Brio og Elex-R, men med Elicit-R er der meget mere af det hele. Timingen er skarpere, detaljeringsgraden er rigere, dynamikken er større og så har den langt mere kraft og kontrol. Det gør det til en særdeles underholdende forstærker, som engagerer og fordybe dig i musikken på en sådan vis, at det er umuligt at sidde stille til. For Elicit-R er en mester i at gøre musikken levende.

HIGHLIGHTS:

  • Fantastisk timing og dynamik
  • Høj detaljeringsgrad
  • Massere af kraft og kontrol
  • Suveræn MM-phone indgang til pladespilleren.
  • 2 x 105 watt i 8 ohm – 2 x 164 watt i 4 ohm.
  • Flot og moderne design
  • Solaris systemfjernbetjening
  • 5 linjeindgange

Teknik og funktionalitet

Når man kigger på Elicit-R er det tydeligt at se, at den er bygget op på den utroligt spilleglade Brio-R. Det langt større kabinet og budget har bare gjort det muligt, at bygge et dobbelt så kraftigt effektrin, så Elicit-R leverer en lydgengivelse, der er bedre på alle parameter. Forforstærkerdelen er inspireret af sin forgængers, og den byder på en diskret FET-opbygning og en højkvalitets og programmerbare attentuator volumenkontrol, som sikrer langt mere kontrol over strømtilførslen og en højere performance.

Rega er næsten synonym for pladespillerer, og derfor kommer Elicit-R selvfølgelig også med en højkvalitets MM-RIAA, som kan få det optimale ud af din pladespiller. Hvis du alligevel vil benytte en ekstern RIAA, eller blot mangler en ekstra linjeindgang til en CD-afspiller eller DAC, så er der en switch på Elicit-R bagsiden, som kobler den indbyggede MM-RIAA ud. Disse funktioner gør sammen med Polyproylene kondensatorer den forbedret strømforsyning og udgangeffekt, at Elicit-R leverer den bedste ydelse til dato.

Anmeldelser:

What-HiFi? – klik her.

Lyd & Billede – klik her.

+Læs mere

Rega Elicit-R

Tilføj til kurv