Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Rega Osiris

Rega Osiris

74.995,00 kr. stk

Osiris er resultatet af 32 års erfaring med at udvikle forstærkere. Det kompromisløse flagskib fra Rega leverer 162 W i 8 ohm (250 W i 4 ohm), og huserer et dual mono design i et specielt CNC-bearbejdet alumnium kabinet.

På lager

1-3 dages levering.
×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
3.750 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 74.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.750 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 74.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Osiris – En kompromisløs forstærker

Rega Osiris er forstærkeren til dig, der kun vil have det bedste af det bedste. Dens musikalske evner er betagende, og den formår på forunderligvis at afsløre sjælen i etvhert stykke musik, som du måtte fodre den med. Osiris musikalske formåen skyldes, at Rega har designet den omkring en “minimalistisk” high gain effektforstærker, en “passiv forforstærker” kredsløbstopologi, en passiv volumenkontrol og et enkelt effektforstærkningstrin mellem inputtet og højttalerne. Alle disse funktioner er kombineret for at skabe den suveræne musikoplevelse, som Osiris vil give dig hver gang, du tænder for den. Men selvom den lyder godt fra starten af, så bliver den kun endnu bedre, når den har fået lov til at varme op i noget tid.

Osiris kan med fordel matches med Rega’s egen Planar 10 pladespiller eller Isis CD-afspiller for den perfekte synergi.

HIGHLIGHTS:

  • 2 x 162 watt pr. kanal i 8 ohm (2 x 250 watt i 4 ohm)
  • Termisk udskæring
  • Elektronisk termisk DC beskyttelse
  • Kortslutningsbeskyttelse
  • Galvanisk isoleret strømforsyning
  • Nichocon Audio Grade kondesatorer
  • Høj specificeret netledning
  • Osiris aluminiumsfjernbetjening

Rega Osiris

Tilføj til kurv