Forside / Shop / Pladespiller / Rega Planar 1

Rega Planar 1

2.995,00 kr. stk 3.295,00 kr. stk

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
150 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 150 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 1 – Den bedste pladespiller til prisen

Rega har taget deres prisvindende Planar 1 og forbedret den på alle punkter med den nye version. Det hele begynder med den helt nye håndlavede RB110-tonearm og fabriksmonteret carbon pickup, der giver lydkvaliteten og holdbarheden en ordentlig opgradering. Samtidig er Planar 1 ‘Plug and Play’ ready, hvor alt er opsat til de idelle værdier fra fabrikken, så du kan glemme alt om at justerer lodder, trisser og afstande. Med Planar 1 er du sikret, at pladespilleren lyder optimalt for starten, så du kun skal tænke over, hvilken af dine yndlingsplader, du skal lytte til. Det gør Planar 1 til en særdeles enkel pladespiller, der får dig i gang med at lytte til dine plader på under 30 sekunder, og som belønner dig med en lydkvalitet, der er den bedste til prisen.

HIGHLIGHTS:

  • Utrolig lydkvalitet til prisen
  • Multiprisvindende pladespiller
  • Håndlavet RB110-tonearm med ‘Zero Play’ for ultra lav friktion
  • Ny EBLT-drivrem
  • Phenolic Resin pladetallerken
  • 24V højkvalitets synkronmotor
  • Let og stærkt acryl-lamineret cover
  • Fabriksmonteret Rega Carbon MM-pickup
  • Ny mat 2021 finish
  • Bedre isolationsfødder

Når ydeevnen er langt større end prisen

I den nyeste version af Planar 1 har Rega gentænkt ethvert aspekt for at forbedre dens ydeevne. Det har betydet, at Rega har måtte skræddersy en 24 V støjsvag synkronmotor, der sikrer præcise og stabile omrdrejninger, samtidig med at den effektivt reducerer vibrationer, så du får en bedre lydkvalitet.

Tonearmen er en af de vigtigste komponenter på pladespilleren, og derfor har Rega designet den håndlavede RB110 tonearm, som er konstrueret med Rega unikke ultralavfriktionslejer fra deres dyrere modeller, så tonearmen bevæger sig bedre gennem vinylpladen. Der er også tilføjet en helt ny EBLT-drivrem, som er strøbt af en blanding af avancerede polymermaterialer og det giver en exceptionel jævn elasticitet og glat overflade over hele længden. Resultatet er en mere præcis og stabil hastighedsydelse, som er en væsentlig opgradering. Og det kan måles. De små uregelmæssigheder i hastigheden, wow og flutter forbedres med op til 70% i forhold til de tidligere drivremme.

En opgradering der kan høres

Den nye drivrem kan ikke kun måles – den kan bestemt også høres. Der opnås en helt ny klarhed og præsentation af musikken, som bringer dig tættere på optagelsen end nogensinde. Lydmæssigt udfolder opgraderingen sig som en øget præcision, hvor lydbilledet tegnes tydligere. Bassen fremstår med en livagtig tørhed, hvor instrumentet er i centrum, og udklingen i toppen får præcist det rum omkring sig, som det bør have.

Hvis du ønsker at prøve vinyl og og ønsker en seriøs ydevne, som vil holde hele livet, så behøver du ikke længere. Hvis du samtidig er på udkig efter en ny forstærker, så er Rega’s IO eller Brio et perfekt match, med deres indbyggede RIAA-forstærker. Med et sådan sæt kan du komme til at lytte til vinyl i en høj kvalitet for utrolig få penge.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? 2016, 17, 18, 19, 20 & 21 – klik her.

Stereo+ – klik her.

The Audiophile Man – klik her.

Lyd & Billede – klik her.

Sound + Image Awards Product of the Year 2017

Long Live Vinyl Gear of the Year Award 2017

Rega Planar 1

Tilføj til kurv