Forside / Shop / Pladespiller / Rega Planar 10

Rega Planar 10

39.495,00 kr. stk 67.995,00 kr. stk

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.975 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 39.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.975 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 39.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 10 – Måske den bedste pladespiller i high-end klassen

Den nye Planar 10 er Rega’s bedste og mest avancerede pladespiller til dato! Hvis man da ikke lige medregner deres 300.000 kr. dyre Naiad reference pladespiller, som er forbeholdt de færreste. Så når vi snakker pladespillere, der er inden for den realistiske high-end klasse, så er Planar 10 blandt det mest ultimative, man kan få. Faktisk så meget at Rega allerede med deres tidligere RP10 blev anset for, at have bygget en af de bedste pladespillere i hele verden. Nu har de bygget den nye Planar 10, som er en markant forbedret version med ny strømforsyning, tonearm, plint og tonearmen. Kan du forestille hvor godt den nye pladespiller lyder så? Vi kan godt afsløre det – det er tæt på Naiad til en brøkdel af prisen!

HIGHLIGHTS:

  • Utrolig autentisk, indsigtsfuld og dynamisk lyd
  • Ultralet og stiv Trancast 8 plint
  • Ny Rega RB300 tonearm
  • Dobbelt EBLT præcisionsdrivrem
  • Dobbelt Brace teknologi
  • Nyt centerleje og keramisk undertallerken
  • 24V motor med lavvibrations teknologi
  • Håndmatchet P10 PSU med individuelt justeret motorstyring

Løsninger direkte fra Rega’s 300.000 kr. reference pladespiller

Planar 10 forsætter ud fra den samme opskrift som Rega’s Planar 8. Det betyder, at Planar 10 er bygget ud fra filosofien og løsningerne fra flagskibet Naiad men til en helt anden pris. Resultatet er en pladespiller, der er bygget med en plint i det ultralette og stive Trancast 8 materiale, som også ses i rumfartindustrien på grund af dets utrolige holdbarhed og lave vægt. Dette skum gør ikke alene Planar 10 til en lettere, stærkere og mere stabil pladespiller end sine mindre søskende, for det eliminerer også vibrationer, fordi skummets tilfældige struktur gør, at der ikke er nogen oplagte veje, som de kan transportere sig.

Et andet element, der er blevet gjort markant hårdere på den nye Planar 10, er dens afstivning mellem tonearmen og centerlejet, som nu er udført i keramik, som også bruges på pladetallerkenen. Det helt særlige ved keramik er, at det er det næsthårdeste materiale – kun overgået af ren diament! Centerlejet har også fået en opgradering, så det nu er endnu mere friktionsfri, og sammen med den helt nye RB3000 tonearm, så er alt friktions og slør fjernet, så du kan opleve musikken, som den var ment at skulle lyde.

RB3000-tonearmen tager lyden til nye højder

Rega har altid været garant for at levere utrolig præcise lejer, og med RB3000-armen har de sat en ny standard for, hvor god en tonearm kan være. Slør og friktion er nu på så lavt niveau, at det svært at forestille sig, at det kan blive meget bedre. Resultatet skyldes, det nye centerleje og RB3000 har så få sammenkoblinger som muligt, så der ikke er lige så mange led, der kan skabe friktion.

Nyt motorsystem og strømforsyning

Det er ikke kun Planar 10 plint, der effektiv eliminerer vibrationer – det gør Rega’s innovative motorsystem også, som de har formået at montere på plinten på en helt særlig måde. Den monterede 24V lavvibrationsmotor er af den højeste kvalitet, og dertil kommer den helt nye lineær strømforsyning til Planar 10, som tilmed er speciallavet til at matche motoren, så der sikres et minimum af wow og flutter. Strømforsyningen er en topavanceret version af Neo PSU’en til Planar 8, hvor fasen på spændingen er justeret til at matche Planar 10’s motor, for derved undgås der de vibrationer, der sendes ud af, når en motor ikke er fase-korrigeret.

Som prikken over i’et kan Rega købes med den utrolig præcise Apheta 3 pickup eller Regas fineste Aphellion pickup. Disse pickups sikre, at du kan udnytte eller de forbedringer, som Rega har skabt med den nye Planar 10, så du får et fuldstændig mageløst resultatet.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

Hi-Fi Choice – klik her.

The Ear – klik her.

AVforum – klik her.

Stereophile – klik her.

Hi-Fi World – klik her.

Rega Planar 10

Tilføj til kurv