Forside / Shop / Pladespiller / Rega Planar 2

Rega Planar 2

4.495,00 kr. stk

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
225 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 4.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 225 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 2 – En velspillende pladespiller i høj kvalitet

Den nye Planar 2 tager afsæt i den klassiske og legendariske forgænger, som blev rost for sit unikke forhold mellem pris og kvalitet. Men når Rega lancerer nye modeller, så er der ikke blot tale om opgraderinger, fra tidligere versioner. Der er tale om helt nye og selvstændige konstruktioner. Alt hvad der er tilbage fra orignalen er plastiklisterne til støvdækkets hængsler, for alt andet er skiftet ud med nye og forbedrede komponenter. Resultatet er en pladespiller, der spiller med stor dynamik og detaljeringsgrad, og samtidig har den varme og musikalske klang, der er så elsket ved vinyler. Tilføj dertil dens hurtige opsætning, nemme betjening og høje kvalitet, og så har du en pladespiller i Planar 2, som vil give dig store musikalske øjeblikke i de næste mange, mange år.

HIGHLIGHTS:

  • Varm, detaljeret og dynamisk lyd
  • Ny Rega RB-220 tonearm
  • Monteret med den anmelderroste Rega Carbon pick-up
  • Avanceret EBLT-drivrrem med præcis hastighed
  • 12″ glastallerken for optimal stivhed og gangkonstans
  • Let og stiv plint minimerer skadelige vibrationer og ressonanser
  • 24 V lavvibrations og støjsvag motor
  • Ny undertallerken med forbedret stivhed
  • Forbedret og vibrationsdæmpende fødder
  • Højkvalitets låg som beskytter pladerne mod støv under afspilning

Ny og patenterede teknologi

En af de vigtigste features ved Planar 2 er den helt nye RB-220 tonearm, som er udstyret med et nyt og markant stivere centerleje. Tonearmen og det patenterede leje reducerer vibrationerne, og det giver en meget mere friktionsfri gang, der er helt fri for slør og støj. Den nye 24 volt motor leverer al energien til Planar 2, og derfor har den afgørende betydning for lydkvaliteten. Til at håndtere denne opgave har Rega benyttet en lavvibrationsmotor, der er utrolig støjstav og har en præcis gangkonstans. Gangkonstanesen forbedres yderligere på grund af den nye pladetallerkens hårde glasmateriale, som samtidig gør, at den også får en bedre basgengivelse og dynamik.

En anden forcé ved Planar 2 er, at Rega laver pladespillere, som er særdeles brugervenlige. De har gjort det let at komme i gang med at bruge pladespillerne, og det kræver derfor ikke mange justeringer før, at Planar 2 yder sit allerbedste. På grund af en fast anti-skating bias på 1,75, er du garanteret at din Planar 2 lyder sit bedste, og dine plader holder meget længere. Med Rega er alt besværet ved pladespillere væk, så du kan komme i gang med det, som det hele handler om – at lytte til god musik!

Rega Planar 2 leveres med den anmelderroste Rega Carbon pickup som standard, så det eneste det kræver for, at du kan komme i gang med din nye pladespiller er en RIAA-forstærker. Har din forstærker allerede en RIAA, så er Planar 2 klar til at spille, efter du har justeret tonarmens til det øsnskede nåletryk.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

The Ear – klik her.

Hi-Fi Choice – klik her.

Rega Planar 2

Tilføj til kurv