Forside / Shop / HiFi / Pladespiller / Rega Planar 3 Exact

Rega Planar 3 Exact

15 % Rabat

7.050,75 kr. stk 8.295,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
353 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 7.051 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 353 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.051 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4503 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 3 – Den mest roste pladespiller er blevet bedre

Den nye Rega Planar 3 er en pladespiller, der er spækket med alle de teknologiske innovationer, som Rega har udviklet de sidste 40 år. Det gør Planar 3 til en topmoderne pladespiller, som er rustet til at være de næste mange års reference, når det kommer til, hvilken pladespiller den kan gengive LP-meidet mest præcist for en pris, hvor mange kan være med.

En af de første ting man lægger mærke til ved Planar 3 er den smukke plint i højglas hvid eller sort. Bevæger man sig tættere på, så ser man imidlertid, at der er flere nyskabelser i form af den nye RB-330 tonearm, nye centerleje med nye undertallerken, nye pladetallerken og nye afkoblingsfødder. Det eneste, der går igen fra dens anmelderroste forgænger er faktisk motoren og selve låget – alt andet er skiftet ud med nye og forbedrede elementer. Når man skifter alt ud på en af de mest roste pladespiller gennem tiden, så kan man selvfølgelig bliver nervøs for resultatet. Men det behøver man slet ikke at være, for resultatet taler for sig selv. Planar 3 er tilbage, og den er bedre end nogensinde!

HIGHLIGHTS:

  • What Hi-Fi’s Product of the year 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021
  • 12″ glastallerken for stivhed og præcis gangkostans i Opto-white finish
  • Ny undertallerken med forbedret stivhed
  • Kort rundpoleret rem med præcis hastighed
  • Dobbeltmonterede Phenolskinner med centerleje og armbase for optimal stivhed
  • Ny rega RB-330 tonearm med Rega Exaxt pickup
  • Flot flot som beskytter vinylpladerne for støv, når du spiller
  • 24V lavvibrationsmontor, som kan udbygges med den separate motorstyring Rega Neo-PSU
  • Let og stiv plint for minimal forvrængning. Findes i højglas hvid, sort og rød.

Bedre end sin forgænger på alle punkter

Rega har netop lanceret deres helt nye Advanced EBLT-drivrem, som giver en markant lydmæssig forbedring. Denne drivrem reducerer de små uregelmæssigheder i hastigheden, wow og flutter med helt op til 70%, og det kan ikke blot måles – det kan i den grad høres. Her gør den forbedrede klarhed, at musikkens præsenteres på en sådan måde, at du kommer tættere på kunstneren end nogensinde. Lydbilledet bliver meget tydligere, og bassen bliver mere livagtig og “stram”, og toppen får mere luft under sig, så instrumenterne ikke lyder komprimeret.

Den nye RB330-tonearm er også en markant forbedring i forhold til forgængerens, og den byder på et helt nyt vertikalt lejehus, et nyt fjerdehus til nåletryksindstillingen og et nyt kontralod med en mindre diameter. Rega har så at sige fintunet det horisontale og vertikale leje, så pick-up’en får de optimale arbejdsbetingelser nede i rillen.

Plinten er også blevet forbedret, og den består af en acryllamineret LDF med lavt vægt, højstivhed og flotte finishes. Selve Phenolskinnerne er gjort kraftigere end RP-3, og det har gjort, at koblingen mellem armen og centerlejet holdes i et strammere greb. Dertil er der også fortaget forbedringer på undertallerkenen, som er blevet redesignet for en højere præcision og stivhed, og samtidig hviler den på et nydesignet centelejer, som er udformet for at minimere stress i lejet. Pladetallerkenen er også blevet bedre, og dens 12mm floated glas er både dynamisk afbalanceret og hårdt, så tabet fra motorens omdrejninger til vinylpladen minimeres. Som prikken over i’et er fødderne blevet optimeret, så de giver bedre vibrationsafkobling og mere stabil opsætning.

Anmeldelser:

What Hi-Fi – klik her.

The Ear – klik her.

Hi-Fi Choice – klik her.

AVforums – klik her

Tone Audio – klik her.

+Læs mere

Rega Planar 3 Exact

Tilføj til kurv