Forside / Shop / Højtaler / Subwoofer / REL No.31

REL No.31

64.900,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.245 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 64.900 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.245 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 64.900 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 67434564 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

REL No.31 – 12″ High-End subwoofer med 900 W for de største lydoplevelser

Rel No.31 er skabt til at imødekomme behovene hos de mest krævende lydentusiaster, der ønsker den bedste kvalitet, men som er begrænset af pladsen. Selvom REL’s flagskibmodel – No.32-modellen – er et uovertruffent mesterværk, kan det være for stort til visse rum. Så hvordan kan man levere No.32’s enestående lydkvalitet, byggekvalitet og intelligente funktioner i en mere kompakt form? Det er her No.31 kommer ind i billedet. No.31 er udstyret med en helt nyudviklet 12″ carbonenhed, som både er utrolig stift og let. Denne kombination gør det muligt at opnå bas med en udsøgt dynamik og præcision.

Elegance og kompakt design

No.31 matcher No.32’s design trin for trin og formår alligevel at fremstå mere slank og elegant. De elegante forgyldte håndtag, der er indlejret i en ellipse, bevares, ligesom gitteret, der tillader en kraftfuld luftstrøm uden at skabe støj som klædegardiner kan. No.31 har de karakteristiske buede sider, der både definerer dens ydeevne og udtryk. Trods den reducerede visuelle og fysiske masse er No.31 i stand til at levere det bedste, når pladsen er trang.

Rustet til kamp – Line Arrays åbner en ny dimension

No.31 tillader den samme lodrette stabling som REL’s ultimative subwoofer – No.32. Den leverer en transformerende ydeevne, som ingen konkurrenter har kunnet opnå. Hvis du søger den ultimative musik- og teateroplevelse, vil Line Arrays åbne op for en hidtil ukendt dimension af systemreproduktion. Lydentusiaster har længe stræbt efter en tredimensionel lydoplevelse, og nu har vi endelig opdaget, at højde – ikke dybde – er nøglen. Ved at designe produkter, der kan stables 3 enheder højt (og i ekstra høje rum, 5 enheder) og samtidig bevare individuel krydsover og gain-kontrol af hver subwoofer i arrayet, har REL skabt et mesterværk, der realiserer det, de mest erfarne lydentusiaster har jagtet i de sidste 40 år.

Forstærket perfektion

No.31 indeholder den samme NextGen 7 Class D-forstærker på 1.000 watt som No.32, men er begrænset til 900 watt for at sikre den perfekte balance til den 12-tommer basenhed i No.31. Dette giver maksimal dynamik samtidig med at sikre en langvarig og pålidelig levetid for begge komponenter. Vores LimitLess Limiter™ er en del af den magi, der tillader forstærkeren at levere kraftfuld lyd uden hørbar kompression og med en ubesværet rytme. Dual parametriske filtre muliggør præcis finjustering af de dybeste basfrekvenser og en problemfri overgang fra bas til hovedhøjttalere. Den elektroniske design i Reference-serien er i sig selv et kunstværk.

Dynamisk og følsom lyd

Den imponerende slaglængde på den 12-tommer basenhed af ren kulstof-fiber gør det muligt for No.31 at levere en kraftfuld og dyb basoplevelse. Den kombinerer en imponerende kraft med enestående følsomhed og præcision, hvilket gør den velegnet til både mindre rum og en bred vifte af fine højttalere. Den specielt viklede 3-tommer talekspoler, der drives af en kraftig 13-punds magnetstruktur, sikrer, at No.31 kan levere enestående lyd selv ved høje lydniveauer.

En subwoofer med fuld kontrol

Tag fuld kontrol over din No.31 ved hjælp af den medfølgende REL Reference-fjernbetjening. Fjernbetjeningen er designet til at ligge perfekt i din hånd og udstråler kvalitet, solidhed og pålidelighed. Alle de velkendte kontroller fra tidligere REL-modeller er let tilgængelige, herunder høj (eller lav) niveaujustering, krydsover og .1/LFE-niveau. Fjernbetjeningen er også udstyret med metalvippeswitches til vigtige opsætningsfunktioner og en praktisk tænd/sluk-knap. Med REL’s Reference Remote får du en betjening, der er pålidelig som din mest dedikerede butler – altid klar til at hjælpe, når du har brug for det, og stilfuldt placeret, når den ikke er i brug.

+Læs mere

Test af REL No.31

Specifikationer

Type

Closed box, front-firing driver

Active Driver Size & Material

12″ (300mm) long throw, carbon fibre cone with inverted carbon fibre center cap

Low Frequency Extension

17Hz at -6 dB

Input Connectors

High Level Neutrik Speakon, Low Level stereo RCA and XLR, LFE RCA, LFE XLR

Output Connectors

High Level Neutrik Speakon, LFE XLR, Line XLR

Power Output

900 watts (RMS)

Amplifier Type

NextGen 7 Class D

Wireless Capability

Yes – REL Airship II system [required] sold separately

Dual Parametric Filter

Yes

Protection System

Fully Electronic Set Safe

Yes

D.C. Fault

Yes

Output Short

Yes

Mains Input Voltage

220-240 volts, 110-120 volts for certain markets

Fuses

7 Amp semi delay 230 volts operation, 15 Amp semi delay 115 volts operation

Dimensions (W x H x D)

63,8 x 43,5 x 72.0 cm (5 1/8″ x 17″ x 28 1/2″)

Net Weight

52 kg. (114.5 lbs)

Finish

Piano Black Lacquer, 12 coats

Mains Lead

Yes

Neutrik Speakon

Yes (10 Meters Nominal)

REL No.31

Tilføj til kurv