Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Scansonic MB5B

Scansonic MB5B

49.995,00 kr. sæt 54.995,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
2.500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 49.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 49.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 26161397 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Scansonic MB5B – Slank og højtydende gulvhøjtaler

MB5 B er en unik slank gulvhøjttaler med fire 5,25″ kulfiberenheder og en forseglet bånddiskant. MB5 fungerer som et 2,5-vejs højttalerdesign, hvor to 5,25″ kulfiber mellemtonehøjttalere understøttes af yderligere to basenheder for yderligere basale ydeevne. De to mellemtonehøjttalere er sat i serie for at opnå en øget og dynamisk effekt.

Om MB-serien

Kabinetter:
Den interne konstruktion har en optimeret luftstrøm, der tilsammen med den minimalistisk brug af dæmpningsmateriale skaber en meget dynamisk og lineær lavfrekvensgengivelse.

Det portede kabinet er afstemt til optimal impulsrespons, hvilket resulterer i en lineær, dynamisk og detaljeret gengivelse af de laveste frekvenser, samtidig med at det gør det meget nemt og alsidigt at placere højttaleren i rummet.

Enheder:
Bas og mellemtone-enheder er blevet udstyret med en svingspole med lavt tab, som i høj grad forbedrer de dynamiske egenskaber og udvider frekvensresponsen i basområdet. En meget god bivirkning af dette er, at tilspilningstiden er blevet reduceret betydeligt (ca. 100 timer).

Delefilter:
Delefilteret er designet til at give en meget lineær og naturlig lyd, som er tydeligt hørbar i hele serien.

Resultatet er en højttaler, der ikke kun giver et stort og præcist lydbillede – den har også en timing, der får dine fødder til at vippe og giver dig et stort smil på læben!

Scansonic MB5B

Tilføj til kurv