Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Scansonic MB6B

Scansonic MB6B

74.995,00 kr. stk 79.995,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.750 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 74.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.750 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 74.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 12335157 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Scansonic MB6B – Gulvhøjtaleren til den audiofile

MB6B er Scansonic’s flagskibshøjttaler. Høj, slank og elegant buet følger den de centrale traditioner inden for dansk højttalerdesign. Designet er centreret omkring den ultralette, forseglede bånddiskant med bevægelig masse, der har en unik hastighed, opløsning og dynamisk transient evne. Dette giver en meget transparent og meget detaljeret gengivelse af de fineste detaljer i programmaterialet.

MB6B har en kraftfuld serie af 6 x 5,25″ dynamiske drivere med kulfibermenbran,.

Det indre par af enheder dækker mellemtonen op til det sted, hvor diskanten tager over, og efterhånden som du bevæger dig ud fra midten, dækker enhederne mere og mere af de lavere registre.

I den dybeste bas kan vil de samlede enheder have et samlet membranareal, der er større end en 12″ basenhed, men stadig med den samme hurtighed og smidighed som de mindre basenheder. Dette gør MB6 B til en fremragende højttaler, selv i den dybeste bas.

MB6B er en utrolig musikperformer med en effekt og autoritet, der vil efterlade dig forpustet.

Om MB-serien

Kabinetter:

Den interne konstruktion har en optimeret luftstrøm, der tilsammen med den minimalistisk brug af dæmpningsmateriale skaber en meget dynamisk og lineær lavfrekvensgengivelse.

Det portede kabinet er afstemt til optimal impulsrespons, hvilket resulterer i en lineær, dynamisk og detaljeret gengivelse af de laveste frekvenser, samtidig med at det gør det meget nemt og alsidigt at placere højttaleren i rummet.

Enheder:

Bas og mellemtone-enheder er blevet udstyret med en svingspole med lavt tab, som i høj grad forbedrer de dynamiske egenskaber og udvider frekvensresponsen i basområdet. En meget god bivirkning af dette er, at tilspilningstiden er blevet reduceret betydeligt (ca. 100 timer).

Delefilter:

Delefilteret er designet til at give en meget lineær og naturlig lyd, som er tydeligt hørbar i hele serien.

Resultatet er en højttaler, der ikke kun giver et stort og præcist lydbillede – den har også en timing, der får dine fødder til at vippe og giver dig et stort smil på læben!

+Læs mere

Specifikationer

Størrelse (BxHxD)
178 x 1410 x 410 mm
Vægt
35 kg pr stk
Frekvensområde
27 Hz – 40 KHz
Impedans
> 4 ohm
Følsomhed 
90 dB
Delefilter
250 Hz + 2600 Hz /
Kabinet
Buet, kraftigt afstivet, basrefleksport med justerbare aluminiumsfødder
Enheder
1 x bånddiskant – 2 x 5,25″ mellemtone – 4 x 5,25″ bashøjttaler
Udførelse
Sort silke, hvid silke eller valnød
Forstærkning
Vi anbefaler forstærkere af høj kvalitet >50W

Scansonic MB6B

Tilføj til kurv