Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Sonus Faber Sonetto I

Sonus Faber Sonetto I

11.800,00 kr. sæt

Delbetaling
397 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.800 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 397 kr. Samlede kreditomk. 2.478 kr. Samlet tilbagebetaling 14.278 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,61%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Sonus Faber Sonetto I – Lige så lille, som den er stærk

Sonus Faber har altid hentet sin inspiration i den traditionelle italienske kultur, og med denne serie leder de tankerne hen på historien om den italienske litteratur for at repræsentere den nye Sonetto-samling. Sonettoen (sonetten) er den ældste italienske poetiske struktur, der oprindeligt betød “Lyd, Melodi” og traditionelt blev brugt til at akkompagnere musikoptrædener. Med Sonetto I bringer Sonus Faber os nærmere litteraturhistorien i Italien og i resten af ​​verden.

En kompakt højtaler

Sonetto I byder på de mest avancerede designløsninger, som blandt andet omfatter en helt ny refleksport, der er implementeret på en unik måde i højtalerfoden. Det giver et langt mere kontrolleret luftsystem, som er med til at gøre denne kompakte højtaler til en fremragende performer, som er ideel til mellemstore lytterum og til brug på en bogreol eller stander. Hele Sonetto-serien er naturligvis håndbygget i Italien, og repræsentere et af de flotteste visuelle udtryk i hele Hi-Fi branchen. Sonetto I er i sandheden lige så smuk, som den er musikalsk.

Funktioner

Den innovative refleksport gør, at Sonetto I er designet til at være en komptakthøjtaler i musikkens tjeneste, som er i stand til at involvere lytteren med diskretion og elegance. Det afrundende kabinet er valgt ud fra dens evne til at elimenere stående bølger, samtidig med at det giver et stivere kabinettet. Det giver en mere ufarvet lydgengivelse, så lyden er mere tro mod virkeligheden. Til bas/mellemtoneenheden har Sonus Faber valgt membranmateriale i naturfibre, som har en ideel stivhed og lethed.

Højtaleren er naturligvis bygget i Italien, og præsenterer en lyd og æstetik der tilsammen er fuldstændig unik i Hi-Fi-verdenen. Placér dem ovenpå de elegante aluminiumsstandere, og du har et af de flotteste højttalersystemer på markedet.

Sonus Faber Sonetto I

Tilføj til kurv