Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Sonus Faber Sonetto II

Sonus Faber Sonetto II

16.475,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
824 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.475 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 824 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.475 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Sonus Faber Sonetto II – Italiensk poesi

Sonetto II er en væsentlig større 2-vejs kompakthøjtalere end dens lillebror Sonetto I. Dens høje ydeevne skyldes den større 6″ bas-/mellemtoneenhed , som er i stand til at sikre en bredere nedadgående frekvensrespons og en større følelsesmæssig påvirkning. Membranmaterialet består af naturfibre, som efter en proces opnår den kombination af stivhed og lethed, der er den gyldne standard inden for enhedsproduktion. Denne kombination af stivhed og lethed sikrer nemlig, at lyden ikke farves og har hurtigheden til at gengive musikken med en utrolig præcision.

Selve kabinettets unikke dråbeform er udvalg på grund af dets særlige akustiske egenskaber. Kabinettets udformning eliminerer de stående lydbølger, og det er med til at give kabinettet en optimal stivhed, så det ikke spiller med og farver lydgengivelsen. Toppen af Sonetto II’s kabinet er belagt med læder for at fuldende det elegante design. For Sonus Faber er ikke kun en højtaler – det er også et smukt møbel.

Italiensk traditionel kultur

Sonus Faber har altid hentet sin inspiration i den italienske kultur, og med denne serie har de taget udgangspunkt i den italienske litteratur. Sonettoen (Sonetten) er den ældste italienske poetiske struktur, og det betød oprindeligt “Lyd, Melodi”, som traditionelt blev brugt til at akkompagnere musikoptrædener. Sonetto-serien sætter fokus på grundlaget for litteraturhistorien i Italien og i resten af verden.

Sonetto II kan ligesom Sonetto I suppleres med de smukke Sonus Faber Sonetto Stands, som ikke alene giver et flot æstetisk udtryk men også forbedrer lydgengivelsen.

Sonus Faber Sonetto II

Tilføj til kurv