Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Sonus Faber Sonetto III

Sonus Faber Sonetto III

27.975,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.399 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 27.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.399 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 27.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 53468612 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Sonus Faber Sonetto III – Kraft og elegance i ét

Sonetto III er den mindste gulvhøjtaler i Sonetto-serien, og den byder på en overraskende kraftfuld og musikalsk lydgengivelse. Dens kompakte 3-vejs design gør den optimal for dig, der har et mellemstort rum og værdsætter smukt design. Den nedadvendte refleksport gør, at bassen integreres bedre i rummet, så det bliver en leg at placere Sonetto III i rummet. I forhold til den minde Sonetto II får du en væsentlig dybere og mere kraftfuld basgengivelse med Senotto III, takket være dens 2 x 5,25″ basenheder med aluminiumsmembran. Dens 1,14″ softdome er udviklet ud fra erfaringerne med den langt dyrere Olympica-serien, og leverer en luftig og detaljeret gengivelse med stor spredning.

En hyldest til Italien

Ligesom resten af Sonetto-serien er kabinettet formet i en unik dråbeform, som har helt særlige akustiske egenskaber. Udformningen eliminerer både de stående lydbølger og kabinettets egenresonanser, så der ikke opstår nogen farvning af lyden.  Toppen af kabinettet er besmykket med læder, som er med til at fuldende dens æstetiske udtryk.

Inspirationen for Sonetto-serien har Sonus Faber fundet i den italienske litteratur. Sonettoen (Sonetten) er den ældste italienske poetiske struktur, og det betyder oprindeligt “Lyd, Melodi”, som traditionelt blev brugt til at akkompagnere musikoptrædener. Sonetto-serien sætter fokus på grundlaget for litteraturhistorien i Italien og i resten af verden.

Er du musikelsker, der elsker den gode lyd lige så meget som det gode design, så er Sonetto III en højtaler, som du både bør se og høre.

Sonus Faber Sonetto III

Tilføj til kurv