Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Sonus Faber Sonetto V

Sonus Faber Sonetto V

34.975,00 kr. sæt

Delbetaling
850 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 34.975 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 850 kr. Samlede kreditomk. 5.802 kr. Samlet tilbagebetaling 40.777 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 8,01%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Sonus Faber Sonetto V – En fortryllende højtaler

Sonetto V er en fuldvoksen 3-vejs gulvhøjtaler, der er udstyret med hele to 7″ basenheder. Det giver Sonetto V de helt rigtige dimensioner til at kunne levere en overbevisende basgengivelse, der er i stand til at fylde selv de største rum ud med en rig og livlig lyd. Læg dertil Sonus Faber’s karakteristiske 6″ mellemtone med pulpfiberkegle og DAD soft dome diskant, og du er inde for en lydoplevelse af de helt store. Mellemtonen er utrolig lækker, og diskanten er med til at fuldende lydbilledet, der er tro mod indspilningen og særdeles behageligt at lytte til.

Nem at systemmatche

En af Sonetto V’s store styrker er, at den er meget tilgivende over for, hvad den sættes sammen med. Den lyder med andre ord godt med langt de fleste forstærkere. Den har tilmed en følsomhed på 90 dB i 4 ohm, som betyder, at du vil kunne få fremragende resultater selv med mindre effektfulde forstærkere. Det kræver blot, at der er tale om “kvalitets watt”, hvor der er rigelig med strøm bag dem. Vil du udnytte hele Sonetto V’s potentiale, så kommer man ikke udenom, at det er en højtaler, der kun bliver bedre desto flere kræfter, den forsynes med.

Håndlavet i Italien

Ligesom resten af Sonus Faber’s højtalere, så er Sonetto V bygget i den fineste kvalitet og af de samme dygtige håndværkere, der står bag Aidas og Homage kollektionen. Sonus Fabers kabinetter er imidlertid ikke designet til blot at være en fryd for øjet – de er nemlig også designet ud fra deres lydmæssige egenskaber. Det særlige lyreformet kabinettet forhindrer stående lydbølger i kabinettet, og sikrer en optimal stivhed, så lyden ikke farves. Det er det, som gør Sonetto V i stand til at gengive musikken så tro mod virkeligheden. Sonetto V er i sandheden en musikalsk højtaler.

Anmeldelser:

Tone Publications – klik her.

Home Theater Hi-Fi (US) – klik her.

Video:

Sonus Faber Sonetto V

Tilføj til kurv