Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Sonus Faber Sonetto VIII

Sonus Faber Sonetto VIII

47.985,00 kr. sæt

Delbetaling
1.159 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 47.985 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.159 kr. Samlede kreditomk. 7.632 kr. Samlet tilbagebetaling 55.617 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 7,69%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Sonus Faber Sonetto VIII – Forrygende musikalsk

Sonetto VIII er den mest kraftfulde 3-vejs højtaler i Sonetto-kollektionen. Den er udstyret med tre 7″ basenheder, som leverer de dybeste oktaver med en uhyggelig overbevisning. Bassen er kontant, præcis og agil. Tilføj hertil den meget karakteristiske 6″ Sonus Faber mellemtone med pulpfiberkegle, og den særdeles luftige og detaljerede DAD soft dome diskant, og så er du inde for en af de helt store lytteoplevelser.

En ægte formidler

En af Sonetto VIII karakteristika er, at den ikke tilføjer nogen farvning af lyden. Der er tale om en højtaler i absolut balance. Der er intet der bliver fremhævet over andet. Det skyldes blandt andet det flotte lyreformet kabinet, som eliminerer de stående lydbølger og kabinettets egenresonans.

Hele Sonetto-kollektionen er klassisk Sonus Faber. Den indeholder alle mærkets ikoniske elementer: naturlig lyd, naturlige materialer, lyreformen, den fremragende finish, der er typiske for italiensk håndværk, og en fremstilling der udført fuldstændigt på Sonus Fabers fabrik i Vicenza.

Anmeldelser:

The Ear – klik her.

Hi-Fi News – klik her.

Hi-Fi Critics – klik her.

Sonus Faber Sonetto VIII

Tilføj til kurv