Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Ansuz Mainz D2

Ansuz Mainz D2

66.000,00 kr. stk 165.000,00 kr. stk

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
3.300 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 66.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.300 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 66.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Mere musikalsk og dynamisk end nogensinde før.
Michael Børresen og Ansuz-teamet har designet fire helt nye linjer af kabler og tilbehør, der erstatter den velkendte Ansuz POM, Aluminium, Keramik og Diamant-serien.

AARC® teknologi
Dette er en ny Ansuz teknologi udviklet af Michael Børresen. Enhver længde af kabel vil have tendens til at virke som en antenne. Ved at modtage det modtages signaler fra atmosfæren og resonerer i specifikke frekvenser bestemt af længden. Disse uønskede effekter vil altid have indflydelse på signalet, som transmitteres i kablet. Med AARC®-teknologien kan vi helt fjerne disse forvrængninger, hvilket gør signalet klarere og mere dynamisk end nogensinde før

Forbedret ydeevne
Nyt design og stik
DGC® teknologi
DIHC® teknologi
Introduktion til AARC® design *

ekstra meter, 33.000,- pr. meter

Klik for info

Ansuz Mainz D2

Tilføj til kurv