Forside / Shop / Højtaler / Subwoofer / Audiovector QR Sub

Audiovector QR Sub

11.995,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
600 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 600 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 2900 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector QR Sub – En raffineret og kraftfuld subwoofer

Den nye QR Subwoofer er en del af Audiovectors entry-level serie, men det vil man ikke tro, hvis man blot hørte den. Bassen fra denne subwoofer er nemlig særdeles heltstøbt, velkontrolleret og kraftfuld på grund af dens meget sofistikeret og innovative konstruktion. Denne konstruktion består blandt andet af en 10″ basenhed, der er kombineret med en passiv og nedadrettet enhed, som håndterer de aller laveste frekvenser, og en ekstrem strømstærk forstærker. Den indbyggede forstærker giver en utrolig fleksiblitet, så du kan tilslutte den direkte til din forstærker eller direkte til dine højttalere gennem “Speakon”-forbindelsen.

Highlights

  • Dyb, rytmisk og kraftfuld bas
  • 350W indbygget forstærker
  • Pure piston dual magnet bas driver
  • Ny membranteknologi
  • 22- 180 Hz frekvensgang
  • Flot og stilrent design

Subwooferen til QR-serien

Ligesom resten af QR-serien byder QR Sub på den velkendte Pure piston driver, som kort fortalt er en 3-lags sandwichmembran, hvor de to tynde lag aluminium fungerer som “brødet”, og den indre skumkerne som fyldet. Det har Audiovector gjort for at udnytte aluminiumens lette og stive egenskaber, samtidig med at det indre dæmpningsmateriale sikrer, at membranen ikke skaber uønskede resonanser, og bryder lyden op ved de højere frekvenser. Denne membranteknologi gør, at QR sub leverer en ærlig, sofistikeret og hurtig basgengivelse, der aldrig bliver til en ren bulderbas. Det giver instrumenter som trummer et ekstra spark og dybde omkring sig, og derfor er den et perfekt match til højttalerene fra resten af QR-serien. Det betyder dog ikke, at den kun er anvendelig sammen med Audiovectors højttalere – langt de fleste højttalere vil nyde godt af QR-sub’ens ekstra dybde, som vil tilfører en større dimensionalitet til enhver slags musik.

Stilrent design med flot finish

QR-sub’en fås i de samme farver, som man finder i resten af QR-serien. Det betyder, at du kan få QR-sub’en i en diskret satinhvid, som gør at subwooferen falder flot ind i lyse omgivelser uden at gøre for meget væsen af sig. De lidt mere iøjenfaldende farver er en flot højglans sort pianolak og en mørkvalnød finer, hvor træfineren selvfølgelig er ægte, så det passer med Audiovectors DNA om høj kvalitet.

+Læs mere

Specifikationer

Frequency Response
22 – 180 Hz
Bass System
ARB Active/Passive
Crossover Frequencies
Variable from 40-180 Hz
Power Handling
350 W
Dimensions (HxWxD)
38 x 35 x 38 cm

Audiovector QR Sub

Tilføj til kurv