Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector R3 Signature

Audiovector R3 Signature

42.500,00 kr. sæt 47.450,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
2.125 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 42.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.125 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 42.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector R3 signature – En højttaler i komplet balance 

Den mest beherskede model i Audiovectors nye R3 serie hedder ikke længere super, som det var tilfældet med de tidligere SR3 modeller. Den hedder Signature og det fortæller, at Audiovector har valgt at ligge deres indgangsniveau endnu højere end tidligere. De nye R3 har uden tvivl en tung arv, som de skal løfte efter SR3 Signature, for den var en af deres absolut bedstsælgende højttalere igennem tiden.

Lad os slå det fast med det samme: Audiovector R3 Signature er under ingen omstændigheder ny vin på gamle flasker. Der er foretaget markante ændringer og optimeringer på mange områder, og det kan høres. Lyden fra R3 Signature er mindst et helt niveau over forgængeren, og det kan tydeligt høres ved, at bas/mellemtonen er mere kontant og præcis end tidligere. De nye 6,5″ carbon drivere har også en ganske speciel “plasticitet” signatur over sig, som er særdeles vanedannende at lytte til, og viser deres tydelige slægtskab med den store R8 topmodel.

Der er ingen tvivl om, at Audiovector har brugt mange penge og timer på at udvikle de nye carbonfiber enheder, og resultatet er intet mindre end enestående. Enhederne er utrolig hurtige og lækre i deres lydmæssige fremtoning, og samtidig går de usædvanligt dybt ned i frekvens, når man tager deres beskedne størrelse i betragtning. Den leverer den dybe bas i en overlegen stil uden nogen boom og uønskede resonanser. Herefter er Titanium coils og R Evotech tweeteren blot med til at hæve den nye R3 Signature model betragteligt over forgængeren.

Det optimerede delefilter sammenholdt med en nominel impedans på 8 ohm, gør det også let for de fleste forstærkere at drive denne fantastiske højttaler. Men R3 Signature fortjener bedre end en middelgod forstærker, og her har Primare I15, I25 og I35 vist sig at være et oplagt valg til højttaleren. Her er der et suverænt systemmatch, men højttalernes spillestil gør, at de kan matches med en langt de fleste forstærkere.

Hvis du så senere hen skulle få lyst til at gå skridtet videre til Audiovectors Avantgarde eller Avantgarde Arreté, så kan du nemt gøre det med Audiovectors unikke upgrade system. Derfor kan du roligt starte med Audiovector R3 Signature, for du er fremtidssikret, hvis du engang vil have den ultimative højttaler.

Hos lydspecialisten er vi ikke i tvivl omkring R3 SIGNATURE. Det er en fremragende højttaler, der i den grad er i stand til at løfte arven fra sin populære forgænger.

Anmeldelser:

HiFi+ – klik her.

Audio (DE) – klik her.

HIGHTLIGHTS:

  • Low compression concept sikrer at enhederne kan bevæge sig frit under de mest krævende betingelser. Det betyder, at R3 Signature kan spille al slags musik med en utrolig troværdighed.
  • Soundstage enhancement concept giver en flot soundstage ligegyldigt hvor, du befinder dig i rummet.
  • No energy forbedrer realismen og soundstagen ved at gøre enhederne upåvirkelige af kabinettets vægt.
  • Slankt og elegant design

Audiovector R3 Signature

Tilføj til kurv