Forside / Shop / Kabler & Strøm / Signalkabel / Chord Signature Tuned ARAY Analogue XLR 1,0m

Chord Signature Tuned ARAY Analogue XLR 1,0m

15.000,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
750 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 15.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 750 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 98965636 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

kan bestilles i længde efter ønske – kontakt os

Brug af identiske ledere til signal og retur er en meget nem måde at forbedre ydeevnen af et lydkabel – noget Chord har gjort i mange år. Med mange XLR-kabler ender de to signalledninger med at blive brugt til at føre de varme (i fase) og de kolde (ude af fase) signaler, mens jord/returforbindelsen er lavet med skærmen.

Vi tror, der er en bedre måde, så vi tilføjer en tredje identisk leder til at bære jord-/retursignalet. Det tager skærmen ud af kredsløbet, og ved at gøre det kan Chord for alvor reducere uønsket interferens. Alle Chords XLR analoge kabler er bygget på denne måde.

Chord monterer også Tuned ARAY-ledergeometrien, den beskyttende sorte fletning og Neutrik XLR-stik – udstyret med Chord Company ChorAlloy™-belagte stikben.

Ved at bruge separat afskærmning på alle tre ledere og Tuned ARAY-ledergeometrien har Chord været i stand til at producere et neutralt og musikalsk transparent XLR-kabel.

Chord Signature Tuned ARAY Analogue XLR 1,0m

Tilføj til kurv