Forside / Shop / Højtaler / Aktiv højtaler / Dynaudio Focus 10

Dynaudio Focus 10

38.995,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.950 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 38.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.950 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 38.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 16318734 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Dynaudio Focus 10 – Stor lyd i lille indpakning

I over 40 år har Dynaudio’s kompakte højtalere fået folk til at løfte øjenbrynene, efter de har hørt deres imponerende ydeevne. Med Focus 10 vil øjenbrynene sendes helt til himlen. Her er der ikke blot tale om et par aktive højtalere, men derimod et komplet musiksystem, der er pakket fra top til bund med teknologien, som har taget Dynaudio til legendarisk status. Samtidig har Focus-serien de mest avancerede trådløse funktioner, som du kunne tænke dig og meget mere.

Streamingen har været et af de helt store fokusområder, og derfor kan Focus 10 bogstavelig talt afspille alt digitalt. Den trådløse højtalere er udstyret med Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon, Bluetooth og lokale netværksfunktioner, så du både kan afspille det digitale indhold online eller på din netværksharddisk derhjemme.

Den indbyggede WiSA-teknologi gør også, at højtalerne kan tilsluttes trådløst til et kompatibelt TV eller en USB-dongle. Det fjerner behovet for at have en stor hjemmebiograf, så du pludselig har plads i din stue. Og skønheden er, at det hele er så enkelt. Der kræver en minimal opsætningstid, for det tager kun to kabler til vægstikkene, og en intuitiv app for at tilpasse og indstille forudindstillinger. Aldrig har det været så hurtigt eller nemt, at gå fra unboxing til at høre ægte audiofil lyd.

“[…] it was a beautiful soundstage on which my favorite artists performed my favorite tracks. Silky smooth sound, controlled bass, and a mid range that delighted me all day, every day. I highly recommend the Dynaudio Focus 10 active loudspeakers. Music, speakers, and fun, without the mess.” – Audiophile Style

En ny måde at lytte på

En aktiv højtaler betyder ikke én enkelt forstærker pr. højtaler. Det betyder en enkelt forstærker pr. enhed. For Focus 10 betyder det to forstærkere til hver højtaler. Så hvor bruge en forstærker til hver enkelt diskant og bas/mellemtone? Fordi det giver langt mere kontrol over højtalernes præstationer. Og det betyder, at hver enhed lyder så godt, som den overhovedet kan, uden at gå på kompromis. Her er der ingen tab, som der er ved traditionelle højtalers delefiltrer.

Til at holde det hele i skak har Dynaudio udstyret Focus 10 med sofistikeret DSP-teknologi (digital signalbehandling). Her har de taget alle de lektioner, de lærte, mens de skabte deres prisvindende Focus XD, Xeo, LYD og Core-serier. Det har de brugt til at lave et system, der er lige så effektivt, som det er nemt at bruge. Du skal blot fortælle højttalerne, hvor de er i dit rum (nær en væg, i et hjørne eller i fri plads), og så vil de optimere deres ydeevne til den position. Det hele kan gøres nemt og intuitivt i Dynaudio-appen, og hvis du ønsker at dykke endnu dybere ned i kalibreringen af højtalerne, så er der valgfri Dirac Live-teknologi til helt skræddersyede resultater.

Selv det magnetiske gitter har Dynaudio gjort smart. Focus 10 har specifikke EQ-indstillinger for, hvornår gitteret er i brug eller ej (du ved, at den lavere justeringen, når du ser lyset lyse kortvarigt blåt).

Der er også muskler til at gå med hjernen. Med i alt 390W klasse-D Pascal-forstærkning under hætten i hver højttaler (110W til diskanten og 280W til mellemtonen/bassen), er Focus 10 klar til at fylde selv et mellemstort rum med lyd af høj kvalitet. Faktisk vil vi sige, at de fylder mere end en højttaler af deres størrelse har ret til. Der er endda et automatisk fejlsikkert system for at sikre, at højtalerne ikke bliver beskadiget, når de skrues op til nabogener: Et skræddersyet glidende højpasfilter reducerer basenhedens udsving, når lydstyrken stiger. Derfor kan du spille højt med ro i sindet.

Imponerende enheder, imponerende teknologi

I Focus 10 finder du en 28 mm Cerotar soft-dome diskant, som bruger teknikker og materialer, der er udviklet under skabelsen af ​​Dynaudio anerkendte Confidence, Special Forty og Core serier. Heriblandt også den indvendige Hexis kuppel, der sidder lige under membranen og forfiner luftstrømmen bag spillefladen for at udjævne frekvensresponsen og reducere de uønskede resonanser. Magnetsystemet er optimeret og bruger et strontiumcarbonat Ferrite+ keramisk design, som øger diskantfølsomheden. Det bringer utrolige detaljer frem og sikrer en naturlig diskantrespons. Det betyder et ekstremt lavt niveau af lyttertræthed, så du kan lytte længere. Og med focus 10 får du lyst til netop det.

Den 14 cm Esotec+ mellemtone og basenhed er den bedste, Dynaudio nogensinde har skabt til en højtaler i denne størrelse. De har skabt den ved at bruge erfaring, som de har opnået under udviklingen af ​​den nye Contour-serie. Det nye og forbedrede magnetsystem forlænger frekvensresponsen ved lavere frekvenser, og fordi kassen er lukket, har Dynaudio været i stand til at udvide den lavfrekvente ydeevne ned til bukseflapende dybder.

Lige så smuk, som den lyd

Focus 10 ville ikke være en Dynaudio-højttaler, hvis den ikke så utrolig ud. Den fås i fire smukke finish – Blond Wood, Walnut Wood, Black High Gloss og White High Gloss – hver udviklet til at komplementere virkelige boliger. Det er trods alt ikke alle, der ønsker at omarrangere deres stue omkring deres højttalere.

Anmeldelser:

Audiophile Style – klik her.

+Læs mere

Test af Dynaudio Focus 10

Dynaudio Focus 10

Tilføj til kurv