Forside / Shop / Tilbehør / Afkoblinger / IsoAcoustics GAIA III

IsoAcoustics GAIA III

1.795,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 14551934 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

IsoAcoustics GAIA III – højtalerisolatorer

Gaia III er udformet med visionen om at levere ekstraordinær akustisk ydeevne, og de er resultatet af en forening af visuelt æstetisk design og akustisk teknik. Disse kompakte højtalerfødder leverer en utrolig akustisk isolering, der vil bringe klarhed og åbenhed frem fra din højttaler, som du aldrig har hørt. Her er der er en verden til forskel fra fx. spikes, som tilkobler højtaleren til underlaget. Fordelen ved IsoAcoustics er, at de afkobler højtaleren i stedet, og det får lydscenen til at blomstre med et meget tredimensionelt billede af naturlig, rumlig lyd.

GAIA III er designet til gulvhøjttalere og subwoofere, der vejer op til 32 kg., og giver mere åbenhed og klarhed. Strukturel båret støj reduceres kraftigt, mens interne refleksioner fra den hårde understøttende overflade dæmpes, hvilket resulterer i større lydklarhed og åbenhed.

IsoAcoustics afkoblingsfødder har gået deres sejrsgang hele verden over og høstet utallige priser og udmærkelser. Vi vil kraftig opfordre enhver til at afprøve disse små vidundermidler på deres højtalere, for at høre hvordan de kan løfte et system. Vi tilbyder som altid 30 dages fuld returret, hvis produktet ikke skulle leve op til dine præferencer. Hos Lydspecialisten er vi dog ikke i tvivl – de er en af de bedste opgraderinger, du kan foretage på dit system.

Sådan installeres GAIA III

Du opnår de bedste resultater ved at montere GAIA-isolatorerne med logoet vendt mod lyttepositionen eller drejet 180 grader for at afstemme isolatorerne med højttalerens drivkræfter. Løft og placer højttalerne på plads, da de nedre GAIA-isolatorer har en sugekopeffekt, der klæber dem til den understøttende overflade. Det vil folk, der har højttalere, som er lette at vælte, kunne glæde sig over.

GAIA’erne skrues ind i bunden af ​​højtaleren eller subwooferen for at skabe en stærk forbindelse med enheden. Med toppen af ​​GAIA-huset forbundet med højtaleren og bunden af ​​GAIA forbundet til den understøttende overflade, styres al energien derefter af GAIA’ens interne isolator.

GAIA III inkluderer gevindadaptere til størrelserne M6-1.0, M8-1.25 og ¼”-20. Adaptere med alternativ gevindstørrelse er tilgængelige efter forespørgsel.

+Læs mere

Test af IsoAcoustics GAIA III

Specifikationer

Dimensioner (B x H)
43 mm x 39 mm
Maksimal vægt
32 kg pr. sæt af 4
Antal
4 pr. kasse
Trådstørrelser inkluderet* 
M6-1,0, M8-1,25 og ¼”-20 (*Alternative gevindstørrelser fås ved forespørgsel)

IsoAcoustics GAIA III

Tilføj til kurv