Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / JBL S3900

JBL S3900

- 48 % Rabat

59.990,00 kr. sæt 115.990,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 59.990 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 59.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5512 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL S3900 – En ægte high-end højttaler!

JBL S3900 er en 3-vejs gulvhøjtaler med to kraftfulde 10” bas enheder, der er kombineret med de to speciel fremstillede highend compression drivere med pure-titanium membraner, som er monteret på bi-radial horn af SonoGlass. Compressions driverne er blandt verdens hurtigste enheder, og de spiller med et overskud og dynamik helt op til 40kHz, som er langt større end nogen konventionelle højtalere er i stand til. Det gør S3900 i stand til at levere mellemtoner og ultrahøje frekevenser med en overraskende realisme og naturtro dynamik. Ligegyldigt hvilken genre af musik, du lytter til, så gør den det med så overbevisende en præstation, at du vil føle, at du sidder i studiet med ingeniørerne og kunstnerne. Selve designet fås i en flot træfiner eller sort højglans, og får S3900 til at se lige så smuk ud, som den lyder med sit smukke og elegante design.

Highlights

  • Naturtro, dynamisk og ekstrem klar lyd
  • Letdrevne højttlaere
  • 2 x 10″ lavfrekvent transducer til lav forvrængning, naturlig lyd
  • 1,75″ højfrekvent transducer til krystalklare højder
  • 0,75″ ultrahøjfrekvent transducer til ekstreme højder
  • Ekstremt jævn og bred frekvensgang
  • Bagmonterede porte for udvidet basrespons
  • Patenteret JBL Bi-Radial® horn
  • Bi-wiring muligheder
  • Forgyldte terminaler

Et teknologisk mesterværk

S3900 er bygget med komponenter i den allerhøjeste kvalitet, og mange af dens løsninger er taget direkte fra den legendariske JBL K2 S9900. Dermed er der tale om en særdeles potent højttlaler, der er i stand til at levere den bedste kvalitet fra dine high-res kilder.

Til at sikre en dyb og sprød bas, har JBL brugt 2 x 10″ papir/fiber enheder, som ikke forringer lyden ved noget lytte niveau. Fordelen ved dette er, at du vil høre de laveste frekvenser med en uhørt kraft og klarhed. Det er imidlertid ikke kun de dybe toner, der er krystalklar – det gælder også for mellemtonen og diskanten. JBL’s specielle Aquaplads behandlede kompressionsdrivere giver en exceptionel high-end respons med en utrolig lav forvrægning, så du kan opleve naturlige og realistiske toner fra din musik- og filmsamling. Den 0,75″ kompressionsdriver i ren tianium gør, at selv de allerhøjeste toner leveres hurtigt, præcist og uden belastninger eller forvræninger.

Det er imidlertid ikke kun ved enhederne, at den lave forvræning går igen. Det gælder også ved højttalerens frekvensgang, hvor de 33Hz – 40 Khz giver en ekstrem jævn og udvidet retning af lydgengivelsen. Retningsbestemmelsen og effektresponsen er høj og ensartet, og dens harmoniske forvræning reduceres til niveauer, som ikke er hørbare. Den dynamiske linearitet er uden sidestykke, og med den bagmonteret port opnås der en optimal basrepons, som ikke buldrer eller farver lyden.

En anden genistreg ved S3900 er dens patenterede Bi-Radial horn, som dens høj- og ultrahøjfrekvente drivere er monteret i. Denne tekonologi giver et rigt og stort stereobillede, og et sweetspot som er langt større end ved konventionelle højttalere. Dermed kan du nyde godt af den exceptionelle Bi-Radial lyd fra langt flere steder i dit rum end normalt.

+Læs mere

Specifikationer

Type
Gulvhøjttaler
Princip
3-vejs
Basprincip
Reflex
Impedans
6 ohm
Følsomhed
92 dB
Frekvensgang
33 Hz til 40 kHz
Tilslutning
Bi-wire
Dimensioner (BxHxD)
370 x 1001 x 368 mm
Vægt
39 kg.

JBL S3900

Tilføj til kurv