På lager

Delbetaling
808 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 32.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 808 kr. Samlede kreditomk. 5.742 kr. Samlet tilbagebetaling 38.737 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 8,40%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Rega Aethos – En musikalsk magtdemonstration

Man kan ikke anklage Rega for at følge normen, for Aethos er en fuldblods analog forstærker i en digital tidsalder, der er bygget op omkring Rega’s multiprisvindende og billigere Elex-R og Elicit-R. Umiddelbart kan det derfor være svært at se, hvorfor man skal vælge at købe Rega’s Aethos, men det er kun lige indtil, at man har hørt den. Aethos leverer nemlig en klasseledende kombination af indsigt, rytme, præcision, detaljering og agilitet, der kun kan lade sig gøre, fordi Rega har været fuldstændig kompromisløse i deres valg af komponenter. Rega har nemlig udstyret Aethos med hele otte 160 watt 16 amperes Sanken Darlington udgangstransitorer, der er i stand til at levere 156 W pr. kanal i 6 ohm. Der er med andre ord fuld smæk bag Aethos watt’s, og det kan høres på den livlige lethed, som Aethos gengiver musikken med.

HIGHLIGHTS:

  • Klasseledende lyd
  • 2 x 156 watt pr. kanal i 6 ohm (125 watt pr. kanal i 8 ohm)
  • Specialbygget kabinet med effektiv varmeafledning
  • Dual mono design
  • 5 Linjeindgange
  • Hovedtelefonstik
  • Record out
  • Forforstærker udgang

Innovative designløsninger

Rega har brugt deres ressourcer på at udvikle kredsløbet og konstruktionen ved at bruge højkvalitets komponenter hele vejen igennem. Hovedtelefonstikket har Rega integreret sådan, at højttalerskiftet udføres at et outpout mute-relæ, som ikke påvirker signalvejen og forringer lydkvaliteten.

Forforstærkeren har Rega udsyret med et diskret Klasse-A kredsløb med FET’s, der sikre minimal støj og en maksimal dynamik, så der frembringes en musikoplvelse, der er så autentisk som muligt. En anden innovation er Rega’s unikke dual mono kredsløb, der bruger en specialbygget ringkernetransformator og regulerede forsyninger til de følsomme udgangs- og drivertrin, hvilket gør at Aeothos kan gengive musikken med det overskud, som den gør.

Rega Aethos er det perfekte match til fx Rega’s pladerspiller Planar 10 eller cd-afspilleren Isis.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

Lyd & Billede – klik her.

HiFi Choice – klik her.

The Ear – klik her.

Rega Aethos

Tilføj til kurv