På lager

1-3 dages levering.
×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.650 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 32.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.650 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 32.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Aethos – En musikalsk magtdemonstration

Man kan ikke anklage Rega for at følge normen, for Aethos er en fuldblods analog forstærker i en digital tidsalder, der er bygget op omkring Rega’s multiprisvindende og billigere Elex-R og Elicit-R. Umiddelbart kan det derfor være svært at se, hvorfor man skal vælge at købe Rega’s Aethos, men det er kun lige indtil, at man har hørt den. Aethos leverer nemlig en klasseledende kombination af indsigt, rytme, præcision, detaljering og agilitet, der kun kan lade sig gøre, fordi Rega har været fuldstændig kompromisløse i deres valg af komponenter. Rega har nemlig udstyret Aethos med hele otte 160 watt 16 amperes Sanken Darlington udgangstransitorer, der er i stand til at levere 156 W pr. kanal i 6 ohm. Der er med andre ord fuld smæk bag Aethos watt’s, og det kan høres på den livlige lethed, som Aethos gengiver musikken med.

HIGHLIGHTS:

  • Klasseledende lyd
  • 2 x 156 watt pr. kanal i 6 ohm (125 watt pr. kanal i 8 ohm)
  • Specialbygget kabinet med effektiv varmeafledning
  • Dual mono design
  • 5 Linjeindgange
  • Hovedtelefonstik
  • Record out
  • Forforstærker udgang

Innovative designløsninger

Rega har brugt deres ressourcer på at udvikle kredsløbet og konstruktionen ved at bruge højkvalitets komponenter hele vejen igennem. Hovedtelefonstikket har Rega integreret sådan, at højttalerskiftet udføres at et outpout mute-relæ, som ikke påvirker signalvejen og forringer lydkvaliteten.

Forforstærkeren har Rega udsyret med et diskret Klasse-A kredsløb med FET’s, der sikre minimal støj og en maksimal dynamik, så der frembringes en musikoplvelse, der er så autentisk som muligt. En anden innovation er Rega’s unikke dual mono kredsløb, der bruger en specialbygget ringkernetransformator og regulerede forsyninger til de følsomme udgangs- og drivertrin, hvilket gør at Aeothos kan gengive musikken med det overskud, som den gør.

Rega Aethos er det perfekte match til fx Rega’s pladerspiller Planar 10 eller cd-afspilleren Isis.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

Lyd & Billede – klik her.

HiFi Choice – klik her.

The Ear – klik her.

+

Rega Aethos

Tilføj til kurv