Forside / Shop / HiFi / Pladespiller / Rega Planar 1 PLUS

Rega Planar 1 PLUS

3.895,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
195 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 3.895 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 195 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.895 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 1 Plus – Den ultimate ‘Plug and Play’ pladespiller

Den nye Planar 1 Plus byder på alle funktionerne fra den prisvindende Planar 1, men den har også en højkvalitets MM-phone stage, som gør det til en af de bedste ‘Plug and Play’ pladespiller på markedet. Det gør den til den perfekte pladespiller for dig, som bare gerne vil i gang med vinyler, uden at du skal justerer lodder, trisser og afstande, før at det hele lyder optimalt. Alt dette er nemlig garanteret fra starten af med Planar 1 Plus, da Rega allerede har fabriksindstillet den til de optimale værdier for dig. Det eneste du skal gøre er, at tilslutte den til dit system og lysnet, og så du klar til at høre dine vinyler på under 30 sekunder. Her belønnes du med en underholdende, klar og præcis lyd, som What Hi-Fi? belønner med 5/5 stjerner:

Rega has a knack for delivering terrifically agile, subtle and hugely enjoyable dynamics in its products, and the Plus is very much in the same mould. It’s got the drive, punch and spot-on timing to keep the momentum of Nirvana’s Come As You Are charging.” – What Hi-Fi.

HIGHLIGHTS:

  • Underholdende, præcis og dynamisk lyd
  • Fremragende timing og detaljeringsgrad
  • Integreret MM-phono stage
  • Håndlavet RB110-tonearm med utrolig lav friktion
  • EBLT-drivrem
  • 24V højkvalitetets motor med lavt støjniveau
  • Fabriksmonteret Carbon MM-pickup
  • Effektive isolationsfødder
  • Nye matte 2021 finishes

Den bedste pladespiller for det brede publikum 

Med Planar 1 Plus har Rega skabt en pladespiller, der er mere succesfuld, bedre lydende og mere tilgængelig for et langt større publikum. Det har de gjort ved at tilføje en indbygget RIAA-forstærker, der er baseret på deres prisvindende Rega Mini Fono. Det betyder, at du kan tilslutte din pladespiller til hvad som helst, så du nu kan høre din musik helt uden at skulle tilslutte en ekstern RIAA-forstærker. Den indbyggede RIAA-forstærker gør tilmed, at du får det til en billigere pris end ved at købe Rega’s Planar 1 og Mino Fono som seperate produkter.

Kan det blive meget bedre, nemmere og billigere? Vi vil vove påstå, at det kan det ikke, og det er næsten hvad der karakterisere Rega. De er bedst til prisen. Med Planar 1 Plus skyldes det, at den også har Rega’s vellydende Carbon pickup, en præcis og stabil drivrem, og en tonearm med ultra lave friktionslejer. Det sikrer, at tonearmen har en bedre bevægelse gennem vinylpladen, som drivremmen spinner med en meget bedre og præcis hastighed. Under den stive og lette konstruktion er der monteret effektive isolationsfødder, som gør, at vibrationerne ikke når op i pladespilleren og ødelægger den gode lyd. Derfor har Planar 1 Plus så prisvindende lyd.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

The Ear – klik her.

AVforums – klik her.

+Læs mere

Rega Planar 1 PLUS

Tilføj til kurv