Forside / Shop / HiFi / Pladespiller / Rega Planar 3 50th Anniversary Edition

Rega Planar 3 50th Anniversary Edition

Nyhed

8.979,00 kr. stk

Fjernlager

Forventes leveret medio juni med få dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
449 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.979 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 449 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.979 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 3 50th Anniversary Edition – En legendarisk pladespiller til de helt store musikoplevelser

Rega Planar 3 50th Anniversary Edition er resultatet af 50 års erfaring inden for vinyllydkvalitet, og det kan i den grad høres. Denne specielle udgave af den legendariske pladespiller leverer en enestående ydeevne og præsentere musikelskere for en unik oplevelse. Alt sammen til en pris, der er så skarp, at den ikke kan gentages. Planar 3 50th Anniversary er med andre ord en unik mulighed for at eje en exceptionel pladespiller, og samtidig blive en del af Regas historie.

Denne 50 års jubilæumsudgave af Planar 3 præsenteres i den yderst populære valnøddefarve og leveres med en RB330 tonearm, Neo PSU MK2, samt den håndlavede Rega Exact MM-pickup, som er fabriksmonteret. Motorsystemet anvender Rega’s Reference EBLT drivrem og deres ultra støjsvage 24V motor, der er monteret med en specialfremstillet CNC-aluminiums motoraksel, som sikrer den absolut bedste ydelse og nøjagtighed. Pladespilleren er udstyret med en eksklusiv aluminiumsplint, der fuldendes af det unikke logo.

Highlights:

 • Flot valnødfinish med specialfremstillet aluminiumsmærke
 • RB330 tonearm
 • Exact MM-pickup monteret fra fabrikken
 • Neo pladespiller PSU MK2 inkluderet
 • 24 V lavstøj, lavvibrationsmotor, håndjusteret til den brugerdefinerede Neo PSU Mk2
 • Dobbelt stivhedsteknologi
 • 12 mm floatglas opti-hvid poleret tallerken
 • CNC-fræset Planar 6 drivpulley til brug med Neo PSU
 • Leveres med et røgfarvet støvcover som standard
 • Reference EBLT drivrem monteret som standard
 • Unik jubilæumsudgave

Udstyret med Regas RB330 tonearm

Rega’s RB330 tonearm er indbegrebet af præcision. Den er designet ved hjælp af den nyeste 3D CAD & CAM teknologi og resultatet af over 35 års erfaring inden for tonearm design. Det nye lejehus og innovativ tonearmrør, sikrer mindst mulig resonans og maksimal stabilitet. De nye højpræcisionslejer leverer næsten friktionsfri bevægelse og indsamler mere information fra dine vinylplader end nogensinde før.

En plint med lav vægt og høj stivhed

Plinten er i en flot valnødseffekt lamineret plade prydet med en ergonomisk placeret tænd/sluk-knap er et bevis på Regas pionerarbejde inden for lette, stive plader. Ved hjælp af en letvægts partikelkerne og en stiv fenolharpiks overflade opnås det høje præstationsniveau, der kendetegner den ikoniske Planar-serie.

En lavspændingsmotor med minimal støj og maksimal præcision

Minimal støj og maksimal præcision opnås med en 24V lavstøj, lavspændingsmotor og printkort samling, monteret med en specialfremstillet CNC-bearbejdet aluminiumspulley.

Et centralleje med mindre belastning og øget holdbarhed

Rega har designet et patenteret centralleje i messing, der giver en forbedret pasform og konstruktion, hvilket reducerer belastningen på lejet og sikrer langvarig holdbarhed.

Et design helt uden energiabsorption og uønsket resonans

Ved hjælp af en 3 mm fenolisk bundstiver og metalliseret fenolisk topstiver opnår denne 50 års jubilæumsudgave af Rega Planar 3 en enestående styrke gennem dens dobbelte stivhedssystem. Det er strategisk placeret mellem tonearmsmonteringen og hovednavlejet, så der skabes en solid “bjælke samling”, der øger stivheden der, hvor det er mest nødvendigt.

Dette stive plintdesign forhindrer energiabsorption og uønsket resonans, som kan tilføje unaturlige forvrængninger til musikken. Samtidig forhindrer den tungere masse i at overføre uønsket energi, såsom motor- eller lejestøj, direkte ind i den roterende plade. Ved at bruge stivere tillades det at bruge en dobbelttykkelse af fenolharpiks i disse nøgleområder, samtidig med at plinten bliver lettere og forhindrer masseabsorptionen og den uønskede energioverførsel.

NEO MK2 PSU – En strømforsyning udover det sædvanlig

Rega Planar 3 50th Anniversary Edition inkluderer den avancerede Neo MK2 PSU strømforsyning, der tilbyder en brugerkontrolleret hastighedsjustering, et avanceret anti-vibrationsmotor kredsløb og den bekvemmelighed, der følger med en elektronisk hastighedsændring. Neo MK2 reducerer motorens støj, forbedrer hastighedsstabiliteten og sikrer en præcis rotationshastighed for en optimal lytteoplevelse.

Forkæl dig selv med en pladespiller, der ikke alene ser fantastisk ud, men også leverer den ultimative vinylafspilning. Rega Planar 3 50th Anniversary Edition er et must for både entusiaster og samlere og giver dig en enestående lytteoplevelse, der kun er mulig med Regas utrættelige engagement i innovation og kvalitet.

Fejring af 50 år med britisk pioneerarbejde

I 1973 startede Rega Research Ltd. med ydmyge rødder og producerede blot et lille antal pladespillere til venner og bekendte. I dag er virksomheden vokset til en multimillion-pund audio  high-end virksomhed, der fremstiller prisvindende, verdensklasse hi-fi produkter, som leveres over hele verden.

Gennem årene har Rega Research Ltd. formået at skabe produkter, der præsterer ud over forventningerne, leverer uovertruffen værdi for pengene og tilbyder livslang pålidelighed. Disse kerneværdier har været grundlaget for virksomhedens succes og fortsatte vækst.

Rega Research Ltd. blev grundlagt på en passion for high-end lyd. Denne ekspertise har været kombineret med de nævnte kerneværdier og har resulteret i en række banebrydende produkter, som nyder stor anerkendelse og omtale i den internationale hi-fi verden.

Rega har vundet adskillige priser for deres hi-fi produkter, og dette vidner om deres høje kvalitetsstandarder samt evnen til at imødekomme de krævende behov fra både professionelle og entusiastiske brugere. Rega Research Ltd. er blevet en af de førende virksomheder inden for audio ingeniørbranchen, og deres produkter er kendt for deres enestående ydeevne og holdbarhed.

I dag fejrer Rega Research Ltd. 50-året for deres grundlæggelse, og virksomheden kan se tilbage på en imponerende historie præget af innovation, dedikation og succes. Med en fortsat fokus på de samme kerneværdier og en stærk tro på kvalitet og innovation ser Rega Research Ltd. frem til at levere hi-fi produkter i verdensklasse til deres kunder i mange år fremover.

+Læs mere

Specifikationer

Tonearm
Hand assembled RB330 precision tonearm
Motor
24 V low noise motor
Platter
12 mm glass polished edge
Connectivity
RCA – Phono
Power
Via Mini DIN from Neo PSU
Dimensions (lid closed)
447 x 117 x 360 mm
Turntable Weight
6.0Kg
Power Supply
Neo Mk2 PSU
24 V AC protected by resettable fuse
Power Consumption
7.2 W
Voltage
24 V AC
Wall Power supply
Rega PS1 only
Speed control step size
0.01 RPM
Neo PSU Dimensions
180 x 150 x 50 mm

Rega Planar 3 50th Anniversary Edition

Tilføj til kurv