Forside / Shop / Pladespiller / Rega Planar 6

Rega Planar 6

11.995,00 kr. stk 18.695,00 kr. stk

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
600 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 600 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Planar 6 – En legendarisk pladespiller med ekstern Neo-PSU mkII

En af de mest ventede pladespiller i Rega’s Planar-serie har utvivlsomt været Planar 6. Her får du referencelyden, uden at du skal strække dit budget alt for meget, som man ellers normalt kommer til, når man gerne vil have de sidste lydmæssige forbedringer med. Denne kombination af ydelse og pris gør, at Planar 6 har alle ingredienserne til at blive en ny bestseller og anmelderfavorit. Præcis som dens forgænger P6 blev det. Og The Ear og Hi-F er allerede enige:

The Rega Planar 6 is a heck of a turntable… I would challenge you to find a better turntable and arm combo for less than three times the asking price here.” – Jason Kennedy, The Ear

Partnered with Rega’s Ania moving-coil cartridge it delivers a level of performance that is pretty much untouchable.” – Ed Selley – Hi-Fi Choice. 

HIGHLIGHTS:

  • Multivindende pladespiller
  • Fantastisk timing, detaljering og dynamik
  • Refineret og præcis lydgengivelse
  • Plint i super letvægtsmateriale, der oprindelig er udviklet til flyindustrien
  • Ny undertallerken i ét stykke aluminium
  • Ny præcision motorpully, der er fabriksmonteret med Rega’s hvide referencedrivrem
  • Centerleje i messing med mindre masse og patenteret montering
  • Ny Rega 24 volt synkronmotor, hvor hver motor er hånd-matched til en dedikeret NEO strømforsyning, for at sikre en optimal antivibrationskontrol
  • Nyt højkvalitets støvlåg med røget look forhindrer støv i at komme på vinylen under afspilning

En ny og forbedret pladespiller

På den nye Planar 6 er der sket en masse forbedringer siden den gamle P6. Forgængeren var udstyret med en Exact MM-pickup, som men den nye kan vælges både med Exact MM og en Ania MC-pickup. Dermed kan du vælge lige den variant af Planar 6, som passer bedst til dine lyttepræferencer. Om det er MM’ens mere dynamiske lydproduktion eller MC’ens højere detaljeringsgrad, du ønsker, er med andre ord op til dig.

En anden kæmpe forbedring ved Planar 6 er dens helt nye plint, som henter sin inspiration fra Rega’s langt dyrere Planar 8 og Planar 10 modeller. Den er derfor bygget i en sandwhickkonstruktion med en ultralet skumkerne og et lag højtrykslaminat, som både er utrolig tyndt og stivt. Begge disse egenskaber sørger for, at pladespillerens vægt holdes så lavt som muligt, samtidig med at der sikres en optimal stivhed, så der kan skabes den ultimative pladespiller. Det hele afsluttes af en fantastisk matgrå Polaris finish og en kantbeklædning i sort højglans.

Oven på den fantastiske plint er der monteret den helt nye RB-330 tonearm, der er kulmination på mere end 35 års erfaring. Det spliternye lejehus og tonearms design sikrer en ekstrem stabil og næsten friktionsfri begevægelse, som gør den i stand til at indsamle flere informationer fra dine vinyler end nogensinde før. Dertil kommer Rega’s opgraderede hivde driv-rem, glastallerken og den nye Neo-PSU strømforsyning, som henter sin løsninger fra topmodellen RP10 for at garantere nøjagtige omdrejninger og en optimal antivibrationskontrol.

Rega Planar 6 kan købes i flere forskellige varianter. Den kan leveres med Rega Exact pickup, Rega Ania pickup og Rega Ania PRO monteret, eller den kan leveres uden pickup. Til alle varianterne medfølger der Rega’s eksterne Neo-PSU strømforsyning.

Anmeldelser:

What Hi-Fi – klik her.

Hi-Fi Choice – klik her.

The Ear – klik her.

AVforums – klik her.

Lyd & Billede – klik her.

Rega Planar 6

Tilføj til kurv