Forside / Shop / HiFi / Pladespiller / Rega Planar 8

Rega Planar 8

18.695,00 kr. stk 28.495,00 kr. stk

Planar 8 tager afsæt i Rega’s 300.000 kr. dyre reference afspiller “Naiad”, og kan købes uden eller med monteret MC Pick-up.

Delbetaling
594 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.695 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 594 kr. Samlede kreditomk. 2.685 kr. Samlet tilbagebetaling 21.380 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,30%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Rega Planar 8 NEO – En demostration i pladespillerudvikling

Med den nye Planar 8 har Rega taget afsæt i deres 300.000,- Naiad pladespiller, som de færreste har råd til, og gjort den langt mere tilgængelig ved at vælge nogle mere økonomiske materialevalg. Det gør, at du får mange af de designløsninger, som Rega udviklede med den eksklusive Naiad, men til en pris, hvor du ikke længere behøver nøjes med at drømme om den. På den måde er Planar 8 en “mini Naiad”, og det betyder, at du får en pladespiller, som virkelig hiver al informationen ud af vinylen til en mere end rimelig pris.

HIGHLIGHTS:

  • Regas friktions- og slørfrie RB-880 tonearm
  • Ultra letvægts plint for den bedste ydeevne
  • Nyt centerleje med undertallerken
  • Pladetallerken i tredobbelt glaslag med super svinghjulseffekt
  • EBLT præcisionsdrivrem for præcis hastighedsstabilitet
  • Double Brace Teknologi forhindrer farvninger af lyden
  • Ny Tancast 8 letvægtsplint
  • 24V lavvibrationsmotor med teknik fra Naiad
  • Neo PSU med digital motorstyring

Mest mulig lyd for pengene

Alle elementerne ved Planar 8 er konstrueret med det formål at gengive så mange detaljer fra vinylrillen som muligt, og derfor har Rega bl.a. udviklet den helt nye RB-880 tonearm. Den er udstyret med en avanceret nultolerenacelejekonstruktion, som giver en friktionsfri bevægelse helt uden nogen slør, og dens forbedrede lejesamling af letvægtsaluminium og rustfrit stål, giver tonearmen en bedre stivhed og stabilitet. Det gør tonearmen til den ideelle partner, for selv de allerbedste pickupper.

Planar 8 kommer også med en helt ny letvægts centerlejemontering, som er designet til at eliminere den uønskede energi, der normalt overføres eller ophobes i plinten. Undertallerkenen er præcisionsudfræst i aluminium, og har en centerspindel i værktøjsstål, der tilsammen med en lejebrønd i messing udgør centerlejet.

Pladetallerkenen er i et tredobbelt lag glas, hvor det meste af massen er placeret på dens yderside, så der skabes en stor svinghjulseffekt, og samtidig er dens inderside lavet så stiv og let som muligt.  Løsningen skaber nemlig det perfekte kompromis, for pladetallerkenen har behov for ekstra masse for at kunne holde en konstnat rotationshastighed, men den ekstra vægt kan hurtigt skabe problemer for centerlejet.

Rega Planar 8

Tilføj til kurv