Forside / Shop / HiFi / CD-afspiller / Rega Saturn MK3

Rega Saturn MK3

19.975,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
999 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 999 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Rega Saturn MK3 – Den perfekte partner for enhver audioentusiast

Rega Saturn MK3 er en CD/DAC-afspiller, der giver dig en stor fleksibilitet og utallige integrationsmuligheder i ethvert Hi-Fi system. Saturn MK3 er reelt to produkter samlet i én, for den er udstyret med en uafhængig DAC-kreds og en højtydende CD-transport. Den er fuldt fjernbetjeningsbar via den medfølgende Solaris fjernbetjening.

Highlights

  • Dobbelt Wolfson WM8742 DAC
  • USB 192 kHz – 24 bits asynkron
  • Forbedret forstærkerkredsløb
  • Forbedret digitale strømforsyninger
  • Omarbejdede analoge og digitale udgange
  • Solaris system fjernbetjening inkluderet
  • Livstidsgaranti mod fabrikationsfejl

En CD-afspiller og DAC

Den nye Saturn MK3 har et nyt og moderne design, der matcher resten af Rega-serien. Med en Dual Wolfson WM8742 DAC’er og forbedrede digitale strømforsyninger giver Saturn MK3 en forbedret digital og analog lydoplevelse. Med mulighed for at håndtere filer op til 24bit-192 kHz, kan Saturn MK3 integreres perfekt ind i enhver system og passer perfekt til den nye Rega Elicit MK5 integreret forstærker.

Saturn MK3 bruger Rega’s anmelderoste digital-til-analog konverter og analog output-forstærkerteknologi, der er koblet sammen med en Wolfson WM8742 digital-til-analog konverter ICs. Den anvender Rega’s egen CD-sektions strømforsyning, som er resultatet af forskning og udvikling af vores reference CD-afspiller sammen med forbedrede mikrokontroller- og displaydrivere.

Avanceret teknologi og kredsløbdesign

Der er to optiske indgange, to koaksiale indgange og en fuldt asynkron USB samt en ekstra ‘direkte’ digital output fra CD-afspilningsafsnittet. Saturn MK3 bruger en høj stabilitet master clock og høj kapacitets strømforsyning i CD-kredsløbet, højtydende PLL digital interface-modtager, isolerede digitale indgange og højtydende strømforsyningsarkitektur i DAC-kredsløbet. Signalveksling mellem CD og DAC-funktioner udføres i digital-til-analog konverteringsfasen. Signalvejen for CD-afsnittet i CD-tilstand holdes til et minimum.

DAC USB-inputtet er blevet forbedret med asynkron drift ved samplingshastigheder fra 44,1 til 192 kHz med en bitrate på op til 24 bit. USB-inputtet har den samme galvaniske isolation som den, der bruges i Rega DAC-R. USB’en bruger dedikerede drivere i computeren, der giver fuld ASIO-betjening og eliminerer dermed signalforringelse forårsaget af generiske Windows-baserede drivere.

Med en Solaris systemfjernbetjening inkluderet og livstidsgaranti mod fabrikationsfejl, er Rega Saturn MK3 den perfekte partner for enhver audioentusiast, der ønsker en førsteklasses CD-DAC-afspiller med fremragende lydkvalitet og maksimal fleksibilitet.

+Læs mere

Specifikationer

USB
192 kHz – 24 bits asynchronous
DAC
Dual Wolfson WM8742 DAC
Dimensions (W × H × D)
432 × 82 × 320 mm
Dimensions needed to operate (W × H × D)
43,2 x 17,0 x 35,0 cm

Rega Saturn MK3

Tilføj til kurv